Prosti čas

Obujte celo družino z najlepšimi belimi supergami za to pomlad!

7. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Priljubljeni izbor pomladne obutve za mnoge pomenijo prav udobne, vsestranske in neskončno modne bele superge.

S parom bleščeče belih superg svetovno znanih blagovnih znamk boste z lahkoto rešili vse modne uganke in kombinacije, saj bele superge čisto enostavno vključimo prav v vsak stajling. Glede na neskončno možnosti kombinacij bele superge obožujejo čisto vsi, zlasti pa starši, ki želijo za svoje otroke izbrati obutev za šolo, prostočasne aktivnosti, izlete in kombinacije z jeansom, trenirko, oblekami in krilci.

Foto: Deichmann

Najlepše bele superge za to pomlad smo našli prav v Deichmannu, med številnimi modeli boste tudi vi zagotovo našli svoj idealni par. Popolnoma bele ali s kakšnimi minimalističnim dodatkom zaponkic, hologramskega vzorčka ali kovinskega sijaja, morda celo kakšnim barvnim odtenkom – vse vrste belih superg vas čakajo v novi kolekciji, ki je že na voljo na poličkah vašega bližnjega Deichmanna.

Udobni, trendni modeli za deklice in dečke

Praktično, udobno in trendno – tako bi se lahko opisale police z otroškimi artikli v vsaki Deichmannovi trgovini. Mi smo bili na policah še prav posebej pozorni na ponudbo velikih, bolj znanih blagovnih znamk kot na primer adidas, Nike in Puma. Prav te blagovne znamke določajo najbolj iskane trende v svetu športne obutve in širok izbor belih superg govori natanko o tem, da bo ta trend izjemno priljubljen to pomlad in poletje.

Foto: Deichmann

Bele superge so priljubljene tudi pri naših najmlajših. Kadar razmišljamo o supergah za deklice, se včasih težko odločimo kaj bi vzeli. Mi smo izbrali nekaj priljubljenih modelov v popolnoma beli barvi ter nekaj znanih modelov, ki so v novi kolekciji osveženi z minimalističnim dodatkom barve. Deklice se bodo zagotovo razveselile tudi nekaterih čudovitih modelov superg z dodatkom zaponkic in bleščečih detajlov.

Dečki lahko prav tako izbirajo med bogato ponudbo najnovejših trendov. Vse od modelov z ravnim podplatom kot bolj športnimi variantami, vse bo v letošnji kolekciji za pomlad in poletje v večini prav v beli barvi in izbira bo zares velika.

Foto: Deichmann

Kombinacija z jeansom ali obleko? Vse je možno!

Zadnja leta se vse bolj poudarja udobje. Široke hlače, široki  „oversized“ zgornji deli, obleke kroja „A“ in dolga krila so postali priljubljeni kosi v vsaki garderobi. Tudi pri izboru modnih dodatkov smo osredotočeni na udobje, zato superge vse pogosteje prevzemajo glavno vlog v stajlingih, za katere smo do tega trenutka izbirali čevlje s petko.

To pomlad so vodilne športne blagovne znamke pripravile odlično ponudbo prav tistih modelov, ki jih bomo najbolje lahko kombinirali z vsemi našimi stajlingi. Osvežite svoj poslovni videz s športnimi supergami v beli barvi, poiščite popolni model z barvnimi dodatki za priljubljeno obleko s cvetličnim vzorcem in izbirajte super športne modele za kontrastne kombinacije z dolgimi oblekami. Vse od navedenih modelov superg v najbolj iskani barvi pomladi boste našli prav v Deichmannu!

Foto: Deichmann

Večna športna klasika

Glavni trend te pomladi je preplavil police tudi na moškem oddelku športne obutve. Tu smo našli modele super blagovnih znamk adidas, Nike, Fila, Puma, ki se jim ne boste mogli upreti. Popolnoma bele superge izgledajo še posebej sveže v čisto monokromatskih variantah, ki jih na Deichmannove police prinaša znamka Nike. Za tiste, ki pa si na svojem novem paru belih superg želijo videti vsaj malo barve, so pa na voljo modeli klasičnih adidas, Fila in Puma superg z zabavnimi dodatki močne rdeče, zelene ali modre barve.

Foto: Deichmann

Poiščite superge za celo družino v Deichmannu!

Deichmann je že leta in generacije priljubljeno mesto za nakup obutve za celo družino. Ne glede na priliko, potrebe ali priljubljeni stil, vam Deichmann nudi velik izbor trendov, blagovnih znamk in velikosti za vse člane družine.

Preverite videoposnetek in si oglejte, kaj prinaša nova kolekcija Deichmanna:

Z novo kolekcijo, ki je pravkar prišla na police, boste to pomlad neskončno uživali v nakupu novega para superg. Preverite celotno ponudbo na uradni Deichmannovi strani, vabljeni pa tudi v poslovalnice po celotni Sloveniji.