Tehnologija

Oblačila in stanovanje so pozimi običajno veliko bolj umazani

27. januarja, 2023 - Oglasno sporočilo

A imamo odlično rešitev: vrhunski sesalnik Bespoke Jet, ki z lahkoto opravi z vso umazanijo ter sušilni in pralni stroji, ki vaša oblačila ne samo operejo in posušijo, pač pa zanje tudi zelo dobro skrbijo.

Vsi smo veseli snega in zimskih radostih, ki jih prinese – sankanje, smučanje, kepanje. Malo manj pa se veselimo, da je po vseh teh aktivnostih naš dom umazan, ogromno je blata in drobnega peska, naberejo pa se tudi gore oblačil, ki so umazana in mokra. A ne skrbite, z vsem tem odlično opravijo gospodinjski aparati Samsung – vrhunski sesalnik Bespoke Jet, ki z lahkoto opravi z vso umazanijo ter sušilni in pralni stroji, ki vaša oblačila ne samo operejo in posušijo, pač pa zanje tudi zelo dobro skrbijo, če pa jih potrebujete hitro, pa vam priskočijo tudi pri tem.

Foto: Samsung

Učinkovit, lahek in seveda brezžičen

Ste imeli vedno imeli sesalnike, ki so bili nepraktični, težki, neštetokrat ste jih morali vklapljati in izklapljati, da ste sploh lahko posesali celo stanovanje? Teh tegob s Samsung Bespoke Jet sesalnikom ne bo več. Nič več vlečenja kabla, iskanja vtičnice, le vklopite ga in že lahko sesate. Predsobo tako lahko posesate vsakič, ko nekdo pride domov.

Ob delovanju do ene ure boste imeli na voljo veliko moči, da boste lahko naenkrat posesali celo hišo. Zahvaljujoč dolgotrajni in odstranljivi bateriji boste imeli na voljo dovolj časa, da naenkrat posesate celotno hišo. Če vam baterija, ki zdrži do ene ure ne bo zadoščala, jo lahko zamenjate z rezervno, kar vam omogoča do dve uri sesanja. Z uporabo Samsung unikatne tehnologije baterija ohrani 70 % prvotne zmogljivosti do 500 ciklov sesanja. Lahka oblika sesalnika zagotavlja največjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja. Ker je ohišje težko le 1,44 kg, s čimer je sesalnik za 13 % lažji od večina ostalih sesalnikov. V nekaj sekundah s tal pobere vse od raztresenih kosmičev do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov, zahvaljujoč zmogljivemu digitalnemu invertnemu motorju, s katerim je super lahek sesalnik tudi zmogljiv. Z izboljšanim statorjem, rotorjem in 3D-ventilatorjem je zdaj 47 % lažji in omogoča sesanje do 210 W.

Tudi praznenje posode za prah bo od sedaj naprej mala malica! Čistilna postaja »vse v enem« učinkovito izprazni umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov iz posode za prah z uporabo »Air Pulse« tehnologije. Ujame 99,999 % majhnih prašnih delcev antibakterijska vrečka za prah pa 99,9-odstotno zavira rast bakterij. Ko napravo priklopite na postajo začne ta tudi sama polniti baterijo.

Stvar, ki je nikoli ne zmanjka? Umazano perilo!

Vprašanje, na katero nobeden nima odgovora, je, od kod prihaja toliko umazanega perila. Zima ima svoj čar. A ko so otroci ves čas zunaj na snegu in v blatu to prinese posledice. Kakovosten pralni in sušilni stroj sta ključni napravi, ki olajšata pralne urice.

Samsung pralni stroj temelji na pranju na osnovi umetne inteligence, temeljito in nežno opere perilo ter pri tem porabi manj vode in detergenta. Denarnica in okolje vam bosta hvaležna. Pranje na osnovi umetne inteligence uporablja tudi napredno zaznavanje teže in mehkobe tkanine ter nenehno spremlja stopnjo umazanosti. Nato inteligentno optimizira vodo in detergent ter čas namakanja, splakovanja in ožemanja.

Foto: Samsung

Funkcija AI Ecobubble ustvari mehurčke, ki odstranijo 24 % več umazanije tudi pri nizkih temperaturah, s tem pa prihrani 70 % energije in zagotovi 45,5 % boljšo nego tkanin. Prav tako zazna vrsto tkanine in optimizira količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost centrifuge.

Pralni stroj je eleganten, a hkrati praktičen. Preuredite svoj dom in perite večje količine perila z neverjetno zmogljivostjo 11 kg v standardni 600-mm omarici. Preprosta in ravna oblika se brezhibno zlije z modernim interierjem in kuhinjskim pohištvom. SpaceMax tehnologija ustvari več prostora v notranjosti, tako da lahko operete več, vključno z velikimi kosi, kot so odeje.

Foto: Samsung

Ko je perilo oprano, ga je potrebno tudi ustrezno osušiti

Samsung sušilni stroj zagotovi, da porabite veliko manj časa za sušenje in ustrezno poskrbite za svoja oblačila. QuickDrive skrajša čas pranja do 35 % in tako varčuje z energijo. Tehnologija kompresorja z inverterjem v nasprotju s klasičnimi sušilnimi stroji samodejno prilagodi hitrost na podlagi notranje temperature in želene nege. Uživajte v hitrejšem in natančnejšem sušenju, ki je nežnejše do oblačil in zmanjša porabo energije za 10 %. Pametna tehnologija zaznavanja AI Dry spremlja vlažnost oblačil v realnem času in inteligentno ustvari optimalno količino toplote, ki ustreza teži in vsebnosti vlage posameznega perila.

Najhujša mora vsakogar je zmečkano perilo in seveda dolge ure likanja. Samsung sušilni stroj vaša posušena oblačila tudi brez likanja ohrani manj zmečkana. Izberite funkcijo preprečevanja gubanja, ki po koncu programa sušenja s prekinitvami obrača boben brez toplote do 180 minut. Tako oblačila ne ležijo dlje časa na enem mestu in se ne zmečkajo.

Izgled in praktičnost

Pralni in sušilni stroj ostaneta lepa dlje časa, tudi če vrata iz kaljenega stekla pogosto odpirate in se jih dotikate. Močno in trpežno kaljeno steklo se bo manj verjetno zlomilo ali opraskalo kot pa plastična vrata. Prav tako zagotavlja eleganten videz in dobro vidljivost v notranjost.

Ena bolj praktičnih stvari je tudi, da lahko sami izberete smer odpiranja vrat, ki se bolje prilega postavitvi v prostoru, kjer stroj stoji.

SmartThings Home

Uživajte v personaliziranem, učinkovitem in preprostem pranju in sušenju z uporabo SmartThings aplikacije. Z analizo vzorcev pranja in sušenja vam »Clothing Care« ponuja prilagojena priporočila za cikel in nasvete. »Energy« vam pomaga celostno upravljati porabo energije. »Home Care« ohranja vaš pralni ter sušilni stroj v optimalnem stanju.