Tehnologija

Novost: Brezplačna aplikacija za instantna denarna nakazila

10. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Uporabniki v Sloveniji so se v zadnjem času dodobra seznanili s plačilno novostjo Aircash, ki prihaja iz Hrvaške.

Aircash je brezplačna in enostavna mobilna aplikacija, ki omogoča takojšnje pošiljanje in prejemanje denarja – z enim klikom. Uporabnikom ponuja široko paleto možnosti shranjevanja denarja. Vsak sam izbere način, ki mu najbolj ustreza – polnjenje Aircash denarnice je mogoče z bančno kartico, nakazilom iz druge Aircash denarnice ali neposredno z gotovino z nakupom Abon produkta na prodajnih mestih partnerjev.

Aplikacija je brezplačna in kot taka ni vezana na bančni račun ali kartico, pošiljanje denarja pa poteka v nekaj sekundah – poslani znesek je takoj viden v prejemnikovi aplikaciji Aircash in na voljo za uporabo ne glede na to, ali je dan, noč, praznik ali počitnice.

Foto: Aircash

Kombinacija pametne aplikacije in kartice Mastercard, sprejete povsod po svetu.

Leta 2021 je Aircash kot prva nebančna institucija na Hrvaškem pridobila status “izdajatelja Mastercard”, in posledično predstavila predplačniško kartico Aircash Mastercard, ki jo uporabniki lahko kupijo za samo 5 evrov na več kot 700 prodajnih mestih partnerjev kot so Petrol, Trafika 3DVA, OMV in LOGO.

Predplačniška kartica Aircash Mastercard ima številne prednosti: aktivira se takoj s skeniranjem QR kode v aplikaciji, brez papirologije, brez čakanja in brez mesečnih stroškov. 

Uporabnik ima lahko na en račun vezanih do 5 kartic in na vsaki od njih nastavi dnevne in mesečne limite, kar omogoča popoln nadzor nad stroški, v primeru izgube Aircash kartice pa  ni razloga za skrb, saj lahko kartico vedno zaklene v aplikaciji in takoj uporabi novo.

Zaradi vseh omenjenih prednosti je predplačniška kartica Aircash Mastercard idealna za potovanja in spletno nakupovanje, brez strahu pred krajo podatkov in izgubo denarja.

Plačilo položnic brez provizije

Aircash je mobilna aplikacija, ki svojim uporabnikom v Sloveniji omogoča preprosto plačevanje položnic in računov brez provizije preko opcije “Skeniraj in plačaj”. Poleg tega ponuja tudi posebno ugodnost v rubriki “Povabi prijatelja”, s katero Aircash vsako osebo, ki povabi 3 prijatelje nagradi s 30 evri, če namestijo aplikacijo, potrdijo svoj profil in vplačajo najmanj 5 evrov v njihovo denarnico Aircash.

Za vse tiste, ki potujejo na Hrvaško, Aircash ponuja preprost in hiter način nakupa različnih potovalnih storitev direktno iz aplikacije. Poleg brezplačnega plačila položnic lahko uporabniki plačujejo parkirnino na Hrvaškemin kupujejo vozovnice za trajekte in katamarane Jadrolinije, ter avtobuse. Prav tako Aircash uporabnikom omogoča nakup e-vinjet za kar sedem evropskih držav, kar močno olajša potovanje ljudem v Evropi, predvsem v poletnem času.

Aircash je v Evropi prisoten že na več kot 100.000 prodajnih mestih in ima več kot pol milijona uporabnikov. Poleg Hrvaške in Slovenije trenutno deluje na trgih Nemčije, Avstrije, Španije, Romunije, Grčije in Cipra z nenehnim širjenjem v druge države članice EU.

Prenesite brezplačno aplikacijo Aircash in uživajte v vseh ugodnostih, ki jih ponuja!

Več informacij najdete na uradni spletni strani Aircash.eu.