Zabava

Novi film o podlih fantih je še večji kino spektakel, kot je bila trojka!

4. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

Od 5. junija bo v naših kinodvoranah na sporedu akcijska komedija Podli fantje: Vse ali nič, četrti del priljubljene franšize, ki gledalce navdušuje že od leta 1995.

Po uspešnem prvem filmu je leta 2003 prišlo nadaljevanje, ki je v kino blagajnah zaslužilo skoraj dvakrat več. Pred štirimi leti, leta 2020, smo dobili še tretje nadaljevanje, Podli fantje za vedno, ki je navdušilo tako kritike kot občinstvo, po svetu pa zaslužilo več kot oba prejšnja filma skupaj!

Foto: Con Film

Film Podli fantje: Vse ali nič je v svoji zasnovi in izvedbi seveda v koraku s časom, zato so prizori eksplozij, streljanja in zasledovanj točno takšni, kot bi bilo pričakovati od takega filma – spektakularni! Čeprav sta tako Will Smith kot Martin Lawrence že v bolj zrelih letih, film zaradi tega nikakor ne trpi, prav nasprotno, akcijski prizori pa so tako spretno posneti, da so pravi užitek za oko, zato je to morda vizualno najmočnejši film te franšize.

Foto: Con Film

V kombinaciji še bolj nore visokooktanske akcije kot po navadi in še bolj smešne prijateljske komedije, kot smo je vajeni, se bosta Marcus in Mike znašla na begu v novi pustolovščini, da bi  oprala ime svojega nekdanjega načelnika, potem ko je bil umorjen v nejasnih okoliščinah in nato celo obtožen korupcije.

Foto: Con Film

Režisersko taktirko tudi tokrat vihtita Belgijca maroškega porekla Adil El Arbi in Billal Fallah, ki sta režirala prejšnje nadaljevanje in najuspešnejši film te franšize, Podli fantje za vedno, in legendarnima varuhoma reda Willu Smithu (trilogija Možje v črnem, Dan neodvisnosti, Jaz, robot, Jaz sem legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) in Martinu Lawrenceu (Življenje, Črni vitez, Hiša debele mame 1 in 2, Divjaka), tudi tokrat sledita Dorn in Kelly, ki ju utelešata Alexander Ludwig (film Igre lakote, serija Vikingi) in Vanessa Hudgens (vlogi v filmih in serijah Srednješolski muzikal, voditeljica na MTV in podelitvi oskarjev, sodnica v ameriški plesni oddaji So You Think You Can Dance).

V filmu nastopata tudi Rhea Seehorn (serija Pokličite Saula) in DJ Khaled!

Po uspešnem tretjem delu, ki je posodobil in osvežil franšizo, se podla fanta vračata v še bolj vznemirljivem filmu, ki bo prava poletna kino poslastica.
Foto: Con Film