Lepota in zdravje

Nova podoba Douglas parfumerije v Mariboru

19. aprila, 2024 - Oglasno sporočilo

Priljubljena destinacija lepotnih navdušencev se je ob ekskluzivnem prihodu blagovne znamke MAC predstavila v razširjeni podobi

Douglas parfumerije so znane kot edinstvena lepotna destinacija, kjer se nakupovanje spremeni v posebno izkušnjo, v svetu lepote pa so sinonim za vrhunsko kakovost in strokovnost. Širitev Douglas parfumerije v trgovskem centru Europark v Mariboru se je obeležila z ekskluzivnim dogodkom, razširjeno poslovalnico pa je dodatno obogatil prihod prestižne kozmetične blagovne znamke MAC, ki je prvič dostopna ljubiteljem kozmetike v tem delu Slovenije.

Foto: Douglas
Foto: Douglas

Luksuzna izkušnja parfumerije temelji na večletnih izkušnjah, predanosti in napredku. Parfumerija Douglas je s predstavitvijo nove podobe mariborske poslovalnice in prihodom blagovne znamke MAC še enkrat dokazala svojo izvrstnost, kupce pa posebej navdihnila z razširjeno ponudbo izdelkov v še bolj luksuzni parfumeriji.

MAC je v svetu kozmetike v nekaterih delih sveta sinonim za ustvarjalnost, inovacije in brezkompromisno kakovost, v preurejeni Douglas parfumeriji pa je na voljo široka ponudba izdelkov te prestižne blagovne znamke, od neverjetno pigmentiranih rdečil za ustnice do ikoničnih palet senčil za veke.

Foto: Douglas
Foto: Douglas

Naš cilj je slovenskim kupcem ponuditi luksuzno izkušnjo parfumerije, ki temelji na naših večletnih izkušnjah, predanosti in stalnem napredku. Veselimo se, da uspešno korakamo proti temu cilju, po postavitvi Douglas spletne trgovine in odprtju poslovalnic v Ljubljani, Mariboru in Kopru konec leta, pa smo pokazali, da nam resnično ni para in da Douglas parfumerije nudijo posebno lepotno izkušnjo ter da se tega zavedajo tudi naši kupci.

Danes sem še posebej navdušena, ker predstavljamo kozmetično blagovno znamko MAC, ki postaja pridružena ekskluzivna udeleženka našega lepotnega potovanja.

S celotno Douglas ekipo se vam zahvaljujem za podporo in zanimanje, ki ste ga pokazali za naše izdelke in storitve, vaša današnja prisotnost pa je za nas dodatna motivacija za to, da postanemo še boljši“, je poudarila izvršna direktorica Parfumerije Douglas za Hrvaško in Slovenijo, Adrijana Bokan.

Foto: Douglas
Foto: Douglas

Ob širitvi Douglas poslovalnice v trgovskem centru Europark v Mariboru so številni gostje uživali v veselem vzdušju in ugodnostih za kupce in goste. Na predstavitvi so bili tudi številni znani obrazi, kot npr. Laura Petrinec, Nika Hohnjec, Sara Vrečko, Carmen Osovnikar in drugi.

Foto: Douglas
Foto: Douglas

Nova podoba poslovalnice izraža bistvo vizije Douglas parfumerij – z znanjem in strokovnostjo visoko kvalificiranih zaposlenih prinesti tisto najboljše, kar ponuja svet lepote.

Doživite povsem novo izkušnjo nakupovanja v preurejeni poslovalnici Douglas parfumerije v mariborskem Europarku in jo obiščite že danes.

Foto: Douglas
Foto: Douglas