Lepota in zdravje

So vas toplejše temperature dobile nepripravljene?

1. junija, 2023 - Oglasno sporočilo

Po dolgi zimi ter hladni in deževni pomladi se je sonce končno pokazalo izza oblakov in nas prisililo, da slečemo debelejša oblačila. Ali so tudi vas toplejše temperature ujele malce nepripravljene? 

Ste kar naenkrat ugotovili, da so vam lanska poletna oblačila pretesna? Svetlejša, krajša ter tanjša oblačila vam ne delajo nobene usluge, ko želite skriti kakšen odvečen kilogram, ki se je nakopičil čez zimo. In prav kmalu boste morali spet obleči kopalke in pokazati še več kože

Če se tudi vam ob misli na to kar stemni pred očmi, niste edini. Prihajajoča poletna sezona številne izmed nas navdaja z nelagodjem, ker naša telesa niso skladna z našimi željami in ideali. 

Da se ne boste celo poletje potili v debelih, temnih oblačilih, je zdaj resnično zadnji čas, da naredite spremembo. 

nikar ne vrzite puške v koruzo, misleč, da je za letošnje poletje že prepozno, ali da morate zato, da bi dosegli vidno spremembo, uporabljati kakšne drastične ukrepe.

Pet korakov, ki jih lahko naredite in dva, ki ju ne smete!

Za začetek poglejmo, kateri sta dve pogosti napaki, ki ju naredi veliko ljudi, ki želijo hitro shujšati:

Diete, ki vam omejijo vse, vključno z voljo do življenja

Ne posegajte po priljubljenih ekstremnih dietah, ki bodo uničile vaše razpoloženje, motivacijo in dobro počutje, dolgoročno pa se bodo vsi izgubljeni kilogrami vrnili dvojno. 

Intenzivni programi vadbe, ki hitro postanejo prenaporni 

Ni vam treba postati oseba, ki na dan preteče 5 kilometrov, če prej nikoli v življenju niste imeli navade teči. Drastične spremembe rutine so v resnici samo bližnjica do tega, da popolnoma opustite svoje zastavljene cilje.

Kakšno spremembo sploh lahko dosežemo zadnji hip?

V enem mesecu z nobeno metodo ne boste izgubili 10 kilogramov. Lahko pa pospešite metabolizem, izgubite odvečno vodo, zmanjšate napade lakote in pospešite kurjenje maščob.

Če želite doseči hitro vidne rezultate, rešitev ni v eni ali dveh velikanskih spremembah. Ključ je v kopici majhnih sprememb, ki hitro pokažejo rezultate, kot so manj tesna oblačilabolj raven trebuhmanj viden celulit in zmanjšana želja po hrani

Vse te male spremembe vas motivirajo, da pri novih navadah vztrajate tudi dolgoročno in dosežete rezultate, ki jih lahko vzdržujete.

Foto: Sensilab
Foto: Sensilab

Adijo slabe navade!

Zmanjšajte slabe navade, kot so premalo spanca, nezadostna hidracija telesa, sladke pijače in alkohol, večerno prenajedanje, prigrizki pred televizijo, med kuhanjem. In prej, kot bi si mislili, boste na poti k vidni spremembi. 

Znebite se odvečne vode in napihnjenosti

Vaše telo zadržuje vodo, zato številka na tehtnici ni nujno odraz nedavno pridobljene maščobe. Že s tem, da iz telesa izločite odvečno vodo in preprečite njeno zadrževanje, lahko dosežete viden učinek – manj celulita, manj napihnjen trebuh in manj zabuhlosti. 

To lahko dosežete s pitjem zadostnih količin vode, ki jo obogatite z naravnimi diuretičnimi napitki proti zadrževanju vode.

Pojačajte kurjenje maščob

V svojo dnevno rutino vključite več gibanja, kot ste ga izvajali do zdaj. Kakršna koli oblika gibanja, celo minimalna, bo pospešila vaš metabolizem in izgubo kilogramov. 

Za več motivacije, energije in hitrejše kurjenje maščob med gibanjem, priporočamo topilec maščob s termogenim učinkom

Ustavite lakoto in večerne obiske hladilnika
Najbolj škodljiva prehranska navada so nekontrolirani napadi lakote, ko posežete po najbolj redilnih živilih. Načrtujte svoje obroke čez cel dan, tako da vas ne bo zvečer popadla najhujša lakota. 

Pri nadzorovanju apetita in želje po prigrizkih naj vam bo v pomoč nočni topilec maščob, ki zmanjša večerne napade lakote.

Osredotočite se na svoja najbolj problematična področja

Čeprav hujšanje vključuje izgubo maščobe po celotnem telesu, pa je na določenih mestih maščoba bolj trdovratna. To velja predvsem za področje trebuha, kjer se skriva rjavo maščobno tkivo. 

Odlična pomoč je lahko tudi lokalni topilec maščob, ki vam lahko s ciljnim delovanjem pomaga hitreje oblikovati telo. 

Foto: Sensilab
Foto: Sensilab

30-dnevni program, s katerim hujša tudi Nika Čukur

Adijo kilogrami je SlimJOYev najbolj priljubljen paket za začetek hujšanja, ki združuje štiri najbolj prodajane izdelke. 

komplementarnim delovanjem vam pomagajo pri pospeševanju metabolizmaizgubi odvečne vode in preprečevanju njenega zastajanjazmanjšanju celulitanadzorovanju napadov lakote in pospeševanju kurjenja maščob na najbolj problematičnih področjih vašega telesa.

S paketom treh specializiranih topilcev maščob in vrhunskega naravnega diuretika boste dosegli hitre in vidne rezultate, ki vas bodo motivirali, da svoje telo izoblikujete tako, kot ste si vedno želeli. 

Med zadovoljnimi uporabniki 30-dnevnega paketa Adijo Kilogrami je tudi znana Slovenka Nika Čukur, ki svojo izkušnjo z njim opisuje: “Nikoli nisem skrivala, da sem po naravi len človek in znan pregovor pravi, da če želiš da je delo dobro opravljeno najemi najbolj lenega človeka, našel bo najhitrejšo in najlažjo pot do rešitve. Prehranska nadomestila so moja najljubša. Dajo ti zagon, energijo, voljo da vztrajaš in nagrado na koncu.

Foto: Sensilab
Foto: Sensilab

Njeno zgodbo o poti do telesa 30-letnice po štiridesetem, ter kako ji je SlimJOY pri tem pomagal, si lahko preberete tukaj.

Velike spremembe se začnejo z majhnimi koraki 

Adijo kilogrami vam pomaga narediti prve korake na poti do oblikovanja telesa ter postaviti trdne temelje za uspešno izgubo odvečnih kilogramov.  

Izkoristite edinstveno priložnost za naročilo paketa Adijo kilogrami kar 64 % ceneje. Začnite svojo 30-dnevno preobrazbo že danes!