Lepota in zdravje

Neverjetna transformacija: Shujšala 50 kilogramov

17. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Čvrsta, lepo oblikovana postava je nekaj, k čemur še vedno stremijo mnogi ljudje. Ne zaradi nečimrnosti, temveč zato, ker so zaradi tega samozavestnejši, bolj zadovoljni sami s seboj in posledično živijo bolj polno, kakovostno življenje. A včasih diete in telovadba niso dovolj za doseganje želenih rezultatov. Kaj narediti takrat?

Lahko si rečete, da ste vseeno krasni, se nehate obremenjevati in se sprejmete takšne, kot ste – z vsemi strijami, celulitom in maščobnimi oblogami vred. Če pa vas videz tako zelo moti, ali, še bolje rečeno, če so težave tako hude, da vam načenjajo samozavest in kakovost življenja, je ena od opcij tudi lepotna kirurgija.

Lepotni posegi so ji življenje spremenili na bolje

Dr. Igor Višnjar, ki vodi Kliniko Višnjar, je v mnogo letih, odkar se ukvarja z estetsko kirurgijo, pomagal že na tisoče ženskam in moškim. A najbolj se ga je dotaknila zgodba pacientke, ki se je v preteklosti soočala s hudimi življenjskimi preizkušnjami, stres in žalost pa je kompenzirala z neustreznim prehranjevanjem, kar je vodilo v prekomerno telesno težo. Ko je gospa presekala ta začaran krog, je sama shujšala 50 kilogramov, a po takšni drastični izgubi teže je na telesu ostalo ogromno odvečne, povešene kože.

Foto: Klinika Višnjar

Gospe sem naredil abdominoplastiko, torej korekcijo trebuha, dvig prsi in dvig stegen. Potem pa je pacientka z nami delila en krasen zapis, ki čudovito prikazuje, kako se ji je po vsej tej transformaciji spremenilo življenje. Kar naenkrat ni več odvečne, viseče kože, ni več vnetij pod kožnimi gubami, lahko si kupiš in nosiš manjša oblačila, poleti končno sproščeno hodiš okrog v kratkih hlačah in kratkih majicah. Neverjetno je, kako se takšnim ljudem spremeni pogled nase oziroma kako bolj samozavestni so in kako bolj kakovostno je zaradi tega njihovo življenje,” pove dr. Višnjar.

Tudi nekomu od vas Klinika Višnjar podarja poseg preoblikovanja telesa

V mesecu marcu, ki je že tradicionalno namenjen ženskam, Klinika Višnjar eni od vas, drage dame, podarja lepotni poseg preoblikovanja telesa v vrednosti približno 9000 evrov.

Naj se vaša pot k boljšemu fizičnemu počutju, večji samozavesti in zadovoljstvu začne zdaj! Ne odlašajte, ne iščite izgovorov. Vse, kar morate narediti, je, da izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ. Z malo sreče boste prav vi izbrani za zmagovalko.