Kulinarika

Nepogrešljivi kuhinjski pomočniki

21. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Priprava hrane ni nujno zamudno opravilo, saj lahko ob ustrezni organiziranosti in s pravimi pripomočki prihranimo kar nekaj časa. Kuhinjska opravila lahko dojemamo kot rutinsko opravilo, lahko pa je to priložnost za ustvarjalnost in užitek.

Pomembno vlogo pri spreminjanju te izkušnje imajo mali gospodinjski aparati – z njihovo pomočjo postanejo dolgotrajna opravila enostavna in hitra, priprava obrokov pa ni več zgolj obveznost, ampak tudi priložnost za odkrivanje novih okusov in kreativnost v kuhinji.

Ob nakupu malega gospodinjskega aparata Gorenje prejmete še darilni paket s Fructalovimi izdelki (Foto: Gorenje)

Funkcionalnost in estetika – zmagovalna kombinacija

Čas je, da na svoj kuhinjski pult postavite moderne pripomočke, s katerimi postanejo kuhinjska opravila preprosta, kulinarično ustvarjanje pa užitek za vso družino. Mali gospodinjski aparati Gorenje združujejo funkcionalnost in estetiko. Režejo in miksajo, pasirajo, sekljajo, pečejo in kuhajo … vam pa poenostavijo delo in prihranijo veliko časa. Mali gospodinjski aparati so tako postali nepogrešljiv element sodobne kuhinje.

Z njihovo pomočjo postanejo dolgotrajna opravila enostavna in hitra (Foto: Gorenje)

Od kuhinjskih robotov do aparat za peko kruha

Ljubitelji svežih smoothijev si težko predstavljajo kuhinjo brez blenderja, ki pa ga lahko uporabimo tudi za pripravo kremastih juh, omak, različnih namazov. Še bolj vsestranski je kuhinjski robot, ki je z različnimi nastavki med drugim super pomočnik tudi pri mletju mesa, rezanju zelenjave in oblikovanju piškotov. Imate radi domači kruh, a še niste vešči peke? S pomočjo kuhinjskega robota boste zamesili odlično testo, ki ga lahko enostavno spečete z aparatom za peko kruha. Zgolj s pritiskom na gumb pa lahko izberete točno takšno skorjico, kot jo imate najraje – rahlo, srednje ali močno zapečeno.

Gorenje ponuja široko paleto malih gospodinjskih aparatov, ki omogočajo hitro pripravo raznolikih jedi in prihranijo čas.

Z malimi aparati Gorenje do zdravega navdiha iz Fructala Vse do konca novembra ob nakupu malega gospodinjskega aparata Gorenje prejmete še darilni paket s Fructalovimi izdelki v vrednosti 15 ali 25 EUR. V paketu boste odkrili priljubljene Fructalove sokove in nektarje, odlično Fructalovo marmelado in Frutabelo crunchy musli. Odlične poslastice, polne sadja bodo prijetno popestrile vaše kuharske podvige. Akcija traja do 30. novembra, več informacij pa je na voljo na spletni strani: https://si.gorenje.com/akcije/darilo-ob-nakupu-malih-gospodinjskih-aparatov.

Ob nakupu malega gospodinjskega aparata Gorenje prejmete še darilni paket s Fructalovimi izdelki (Foto: Gorenje)