Prosti čas

Ne zamudite največjih žurov te jeseni

16. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Pop up klub Kurzschluss se na svoj 10. rojstni dan to jesen vrača v vsem svojem sijaju. Prihajajo trije izjemni izvajalci, trije izjemni večeri, trije izjemni žuri, ki jih ne smete zamuditi. Magnifico, UMEK in Adam Beyer so znani po svojih edinstvenih glasbenih talentih in nepozabnih koncertih.

Prvi bo dvorano Kurzschlussa vnel kralj techna, Adam Beyer. V petek, 24. decembra, bo švedski techno didžej in producent, ki velja za enega najvplivnejših ustvarjalcev na techno glasbeni sceni, skupaj s prijateljem Laytonom Girodanijem naelektril Ljubljano. Adam je znan po svoji tehnični dovršenosti, ki ga je popeljala v sam vrh svetovne techno scene.

Adam Beyer (Foto: Eventim)

Že v soboto, 25. novembra, na Kurzschluss prihaja Magnifico, balkanski glasbeni genij. Magnifico je znan po svoji izjemni glasbeni ustvarjalnosti in spektakularnih koncertih. Njegova glasba je neposredno povezana z Balkanom, a obenem vključuje tudi različne svetovne glasbene vplive. Vsekakor lahko pričakujete energičen nastop in večer poln plesa.

Magnifico (Foto: Eventim)

Na prvi zimski dan, 22. decembra, pa na oder prihaja kralj elektronske glasbe UMEK. Fotr, kot ga kličejo v techno svetu, letos praznuje 30 let svojega delovanja. Je eden izmed najvplivnejših ustvarjalcev techno glasbe na svetu, nastopa na največjih svetovnih glasbenih festivalih in po najbolj priznanih klubih po vsem svetu. Ob njegovi 30. obletnici se mu bodo za mešalno mizo pridružili tudi drugi didžeji – DJ Rush, Sam Wolfe, Marko Nastić in Dejan Milićević.

Umek (Foto: Eventim)
Vstopnice za letošnji Kurzschluss so že prodaji, zberite svojo ekipo in si naredite nepozabno prednovoletno druženje.