Prosti čas

Najboljše poletje v najlepših kotičkih Slovenije

29. junija, 2023 - Oglasno sporočilo

Sava Hotels & Resorts.

Kaj naredi poletje lepo? Poleg brezskrbnih trenutkov z vašimi najdražjimi so to zagotovo tudi vodne vragolije, vrhunska kulinarika, lokalno obarvana wellness sprostitev in odkrivanje skrivnosti v okolici. Vse to vas čaka v izbranih elegantnih Hotelu Livada Prestige v Termah 3000, Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj, Rikli Balance Hotelu na Bledu in Grand Hotelu Bernardin v St. Bernardin resort v Portorožu, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Preživite sovje najboljše poletje v najlepših kotičkih Slovenije

Nepozaben termalni oddih

Hotel Livada Prestige***** – Vrhunska občutja Prekmurja 

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts

Prekmurje ima nekaj, kar je težko ujeti v besede. Nekaj, kar je treba videti, slišati, se dotakniti in okusiti. In prav to bogastvo občutij je vodilo Hotela Livada Prestige v Termah 3000 – Moravske Toplice, edinega petzvezdičnega hotela v Prekmurju. Eleganten hotel vas bo skozi občutja Prekmurja popeljal že v prostorni sobi, kjer vas čakajo kadi s termo-mineralno vodo. S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade, doživetje Prekmurja pa na vas čaka tudi v wellness tretmajih z bučnim oljem in prekmurskimi zelišči. Vdihnite sproščujočo aromo prekmurskih livad, ki vas ponese v svet onkraj slabe volje in skrbi, za piko na i pa se potopite v termalne mehurčke umirjenih hotelskih bazenov. Da bo razvajanje popolno poskrbijo še naši kuharji z več kot 50 pristnimi prekmurskimi jedmi, ki jih pripravljajo iz lokalnih in svežih sestavin!

Foto: Sava Hotels & Resorts
Na prenovljenem hotelskem kopališču vas čaka razkošje ob šestih bazenih z blagodejno termo-mineralno vodo in sprostitev v svetu savn, gostje hotela pa imajo prost vstop tudi v Termalni park Terme 3000. (Foto: Sava Hotels & Resorts)

Grand Hotel Primus****– Imperij dobrega počutja le lučaj od Ptuja!

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus v Termah Ptuj stoji le lučaj od Ptuja in je idealno pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti s harmonijo in dobrim počutjem. Z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji se vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. Pri nas se duša in telo pomladita med umirjenimi sprehodi, aktivnimi športnimi dejavnostmi in uživanju ob štajerski kulinariki ter jedilnikih »Bodimo fit«.  V hotelskem wellness centru Valens Augusta se lahko prepustite naravnim tretmajem za pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa in si vzamete čas, da si privoščite najboljše zase – odlične wellness tretmaje ali čas v dvoje, ki ga lahko preživite v prelepem ambientu s pridihom orienta, starega Rima ali Egipta. 

Foto: Sava Hotels & Resorts
Hotelsko kopališče Vespasianus je idealno za vodne užitke v objemu ptujske termalne vode, ki vas bo v trenutku razbremenila tegob vsakdana. Gostje pa imajo vstop tudi v Termalni park z enim največjih sistemov toboganov v Sloveniji. (Foto: Sava Hotels & Resorts)

Poletna osvežitev ob jezeru ali morju

Rikli Balance Hotel****–  hotel dobrega počutja ob Blejskem jezeru

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts

Prostorne hotelske sobe Rikli Balance Hotela v neposredni bližini Blejskega jezera idealne za popolno sprostitev. Tako v sobah kot tudi na bazenskem kompleksu Wellnessa Živa vas spremljajo razgledi na največje lepote Bleda, naša posebnost pa je tudi koncept zdravih smernic za življenje, ki mu lahko sledite pod oznako “Kako živeti po Riklijevo”. Sveža in lokalna hrana, sprostitveni park ob hotelu, alpsko obarvani wellness programi in obilica nepozabnih doživetij, ki čakajo na vas v okolici – dopusta na Bledu v Rikli Balance Hotelu še dolgo ne boste pozabili!

Foto: Sava Hotels & Resorts
Sobe pripovedujejo lokalne zgodbe, zasnovane so v privlačnem modernem slogu s poudarkom na lokalnih naravnih materialih in vas začarajo z balkonom, ki ponuja razglede na jezero ali park. (Foto: Sava Hotels & Resorts)

Grand Hotel Bernardin ***** – petzvezdično razvajanje le korak do morja

Foto: Sava Hotels & Resorts
Foto: Sava Hotels & Resorts

Si poletja ne predstavljate brez sprostitve in zabave na morju? Zakaj ne bi to počeli v elegantnem 5-zvezdičnem Grand Hotel Bernardin v St. Bernardin resortu v Portorožu!  Zbudite se z razgledom na neskončno morje, razvajajte se s pristno lokalno istrsko kulinariko, privoščite si masažo s sivko v intimnem centru dobrega počutja in uživajte ob sončnem zahodu v panoramskem bazenu z morsko vodo ali na zasebni plaži pod hotelom.

Foto: Sava Hotels & Resorts
Preverite poseben paket za uživanje v nadstandardni plaži Marine Summer Club, ki med drugim zajema tudi ležalnik in senčnik z brisačo ter osvežilnimi brisačkami, sladoled, smoothie, popoldanski aperitiv in ostale sladkosti ter butler servis. (Foto: Sava Hotels & Resorts)