Šport

NAGRADNA IGRA: Allianz vas popelje na Olimpijske igre Pariz 2024

16. aprila, 2024 - Oglasno sporočilo

Allianz je ponosen uradni partner Olimpijskih in Paralimpijskih iger 2021–2028, in je zavezan k podpori športa in športnikov po vsem svetu. 

Naslednja postaja je Pariz 2024, kjer bo Allianz skupaj s športnimi navdušenci proslavil uspehe domačih športnikov in vseh športnikov po svetu. Da bi štirim srečnežem omogočili odhod na letošnje olimpijske igre, sta Allianz Hrvatska in Allianz Slovenija, podružnica, v času od 1. do 30. aprila 2024 organizirala vsak svojo nagradno igro, v kateri podarjata potovanje v Pariz za dve osebi.

Foto: Allianz

Glavna nagrada je ekskluzivni paket za dve osebi, za termin 30. 7.–1. 8. 2024, ki vključuje:

•          povratni letalski vozovnici v Pariz;

•          transfer z letališča do hotela in nazaj;

•          namestitev v hotelu s petimi zvezdicami v centru Pariza;

•          vstopnice za športna tekmovanja v okviru olimpijskih iger;

•          transferje do športnih prizorišč;

•          hrano in pijačo v hotelu, na športnih prizoriščih in pri transferjih.

V akciji bodo lahko sodelovale vse polnoletne osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Hrvaški oziroma Republiki Slovenji, ki niso v sorodu z zaposlenimi v družbi Allianz.

Foto: Allianz

Udeleženci bodo lahko svoje možnosti za osvojitev nagrade podvojili z vpisom registrskih oznak in davčne številke v obrazec na spletni strani, s sklenitvijo katere koli zavarovalne police pri zavarovalnici Allianz Hrvatska oziroma Allianz Slovenija, podružnici, v aprilu pa se bodo njihove možnosti potrojile.

Poleg potovanja v Pariz bodo udeleženci imeli možnost osvojiti tudi druge bogate nagrade. Več informacij najdete na https://www.allianz-slovenija.si/pariz.

Foto: Allianz

Ponosni svetovni olimpijski in paralimpijski zavarovalni partner

Od leta 2006 Allianz podpira Mednarodni paralimpijski komite, leta 2018 pa je postal globalni zavarovalniški partner Olimpijskega gibanja in Paralimpijskega gibanja. Skupina Allianz je s tem, ko je postala uradni partner Mednarodnega olimpijskega komiteja in uradni partner Olimpijskih in Paralimpijskih iger 2021–2028, utrdila pomemben položaj na velikih nacionalnih in mednarodnih športnih dogodkih.

Družba Allianz si prizadeva k opolnomočenju športnikov in njihovih družin, zato smo ponosni, da lahko pri doseganju novih uspehov podpremo Janjo Garnbret – najboljšo športno plezalko na svetu. Janja pooseblja vrednote olimpizma, kot so odličnost, prijateljstvo, vključenost in spoštovanje, zato smo navdušeni, da delujemo skupaj. Z Janjino pozitivnostjo in zmagovalnim razmišljanjem nobena ovira ni dovolj visoka, da je ne bi mogli premagati.

Kot del tega partnerstva Allianz ponuja inovativne in integrirane zavarovalniške rešitve športnikom, športnim zvezam in podjetjem, povezanim z Olimpijskim gibanjem in Paralimpijskim gibanjem.

Foto: Allianz

Priprava naslednje generacije za ukvarjanje s športom

Z Olimpijskim gibanjem in Paralimpijskim gibanjem je Allianz ustvaril program Move Now, da bi šport približal prihajajočim generacijam, kar je še posebej pomembno po pandemiji. Program ponuja vrsto globalnih programov in lokalnih vadbenih taborov za gibanje telesa in duha, da bi spodbudili mlade k športnemu udejstvovanju.

S povezovanjem lastne vizije pri gradnji varne prihodnosti ter olimpijske in paralimpijske vizije pri ustvarjanju boljšega in bolj vključujočega sveta s pomočjo športa Allianz izpostavlja fizične, psihološke in sociološke koristi športa za človeštvo in pomembno prispeva k oblikovanju prihodnosti športa.

Pripravljeni, Pariz, zdaj!