Avtomobilizem

Na slovenske ulice je zapeljala čisto nova Opel Corsa

26. februarja, 2024 - Oglasno sporočilo

Jo poznate? Novo modno ikono Oplove flote?

Nova Opel Corsa narekuje standarde v svojem segmentu in vas bo v trenutku osvojila z izčiščenim oblikovanjem in vrhunskimi tehnološkimi inovacijami. Srce njene estetike je ikonični Opel Vizor, ki elegantno združuje masko vozila z Intelli-Lux LED® matričnimi žarometi in napredno tehnologijo v notranjosti, s popolnoma digitalno, a intuitivno armaturno ploščo. S svojo drzno prisotnostjo na cesti in minimalizmom brez kromiranih dodatkov, Corsa izžareva čustva in samozavest.

V notranjosti vas bodo zapeljale vrhunske tkanine sedežev ter prvič tudi povezljivost z vašim pametnim telefonom. Nova Corsa ponuja vrhunsko tehnologijo in številne asistenčne sisteme, kot so sistem za preprečevanje naleta, prepoznavanje prometnih znakov in pomoč pri parkiranju, zagotavljajo, da je vožnja s Corso bolj sproščena in varna kot kdaj koli prej. Oplova Corsa ponuja tudi neprekosljivo izbiro pogonskih sklopov, saj jo poganjajo popolnoma električni, hibridni in konvencionalni pogonski sklopi z notranjim zgorevanjem.

Foto: Uroš Modlic

Nova Oplova modna ikona, Corsa s svojo zasnovo in tehnologijo odraža evolucijo sodobnega avtomobilskega oblikovanja in uporabniške izkušnje. Ne verjamete? Preverite vsestransko uporabnost nove Corse tudi na Opel INSTA profilu, saj so se z novo Opel Corso zapeljali tudi vplivneži.

Dobesedno najboljše LED luči nove Corse so pokazali Atmosferci, ki so z odbito idejo sredi BTCja dvignili vozilo visoko v zrak nad prestolnico, ter ”blendali” na Ljubljanski grad. Vita Starman in Mateja Hojnik sta si zaželeli lepega razgleda na Veliki Planini, njun dan in prispevek pa je bil vse prej kot to. Nekateri vplivneži so izpostavili še naše druge Oplove projekte, kot je #PsomPrijazni, spet tretji so se z družino odpravili na izlet, po dnevnih opravkih ali zgolj na urbani sprehod s Corso. In zanimivo je videti, koliko različnih, ter pristnih vsebin so ustvarili.

Bi se z novo Corso srečali tudi vi? Seveda, nič lažjega. Obiščite nakupovalno vozlišče NAMA v centru mestu, kjer vas bo Opel Corsa pozdravila iz pop-up izložbe.

Pustite se ji zapeljati. #YesOfCorsa