Prosti čas

Na rojstni dan prihajajo Nika Zorjan, BQL in Budale!

30. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Doživljajski park Vulkanija praznuje 10. rojstni dan. Vabljeni na nepozabno druženje!

Vulkanija je nedvomno več kot samo doživljajski park! Je pravo geološko-zgodovinsko zbirališče radovednih in znanja željnih malih in velikih. V Vulkaniji na Goričkem lahko namreč izveste, kako je v globini vulkana, doživite popotovanje po zgodovini Zemlje in spoznate izjemno zanimive geoloških značilnosti. Prav kmalu pa se v Vulkaniji obeta še en velik dogodek.

Foto: Vulkanija

Samo enkrat praznuješ 10. rojstni dan – zato ga praznuj v stilu!

In točno tako bo na Goričkem! V soboto, 2. 9. 2023, se bo ob 10. uri začela proslava, na kateri bo v središču pozornosti najprej torta velikanka. Manjkal ne bo niti krtek Oli, ki trenutno koplje rove in išče poti, skozi katere se boste nato lahko sprehodili in uživali v doživljajskem parku.

Poleg Olija bodo Trg Vulkanije ob 14. uri začarali člani Hokus pokus cirkusa. Slovenski poklicni čarovnik Sam Sebastian bo najmlajše popeljal na pravo čarobno potovanje. Interaktivna čarovniška predstava za vso družino namreč skozi potovanje po čarobnem domišljijskem svetu, polnem neverjetnih čarovnij in smešnih komičnih zapletov, premišljeno spodbuja otrokovo aktivno opazovanje in odzivanje, domišljijo, sodelovanje, logično kognitivno razmišljanje in javno nastopanje.

Javno nastopanje pa gre več kot odlično dobro od rok vedno nasmejani in simpatični pevki Niki Zorjan, ki bo Trg Vulkanije zavzela ob 15. uri. Kdor je Niko že kdaj poslušal v živo, ve, da bo nasmejano, glasno, živahno in razigrano – točno tako, kot se za 10. rojstni dan tudi spodobi.

A to še ni vse – ob 18. uri bodo zvezde rojstnega dneve še BQL in Budale. Če ste imeli pomisleke, potem naj vam prišepnemo samo 3 razloge, zakaj v soboto, 2. 9., ne smete zamuditi edinstvenega praznovanja na Goričkem:

  • Obeta se lep vikend, ki ga je najlepše izkoristiti za celodnevni izlet (ta se bo še kako prilegel otrokom po uspešno zaključenem prvem šolskem dnevu!)
  • Rojstni dnevi so priložnosti za veselje, povezovanje, uživanje. Zato … vabljeni!
  • Vstopnine NI – vse koncerte, vožnje z vlakom, čarovniško predstavo, delavnice in vse, kar se bo dogajalo na Trgu Vulkanija, si boste lahko ogledali povsem zastonj! Če pa boste želeli vstopiti v vulkanski svet, vas bo krtek Oli prijazno odpeljal do nakupnega mesta vstopnic. Pridite, uživajte, se zabavajte in zraven tudi kaj novega naučite!
Foto: Vulkanija