Tehnologija

Ljubitelji videoiger, pozor!

21. decembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Za to platformo, ki vam bo polepšala monotoni vsakdan, zagotovo niste vedeli.

Za vse ljubitelje videoiger je zagotovo poznan občutek veselega pričakovanja in vzhičenosti, ko se po dolgem in napornem dnevu namestite pred televizijo ali računalnik, vzamete v roko konzolo in se ugasnete za zunanji svet. Igranje videoiger za marsikoga pomeni beg iz resničnosti in sprostitev, med drugim pa tudi razvoj spretnosti in občutek notranjega zadovoljstva, ko napredujete v višjo težavnostno stopnjo.

Zagotovo vsak, ki se vsaj malo spozna na videoigre, sprva pomisli na PlayStation, ki velja za vodilnega na tem področju, za marsikoga pa predstavlja kar konkretno finančno investicijo in obilico potrpljenja, ko se programska oprema posodablja, pri tem pa potrebujete stabilno internetno povezavo. Iger prav tako ne morete igrati na telefonu.

Še dobro, da obstajajo NEO Igre! Gre za platformo Telekoma Slovenije, ki ponuja igralsko izkušnjo, kot ste jo vajeni na najbolj znanih igralnih konzolah, je žepu prijaznejša in do nje lahko dostopate tudi prek telefona. Platforma v svojem katalogu ponuja 172 iger za vse okuse. Vsak mesec so v katalog dodane nove igre.

Foto: Profimedia

Velika prednost je ta, da vam ni več potrebno kupovati novih iger. Če ste akcijski navdušenec, lahko izbirate med trenutno 72 igrami in se sproti odločate, ali bi raje reševali kraljestvo pred propadom ali pa pilotirali letalo med vojno. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje pustolovščin, tu je izredno popularna igra Agatha Christie: Hercule Poirot – The first cases, v kateri Poirota povabijo na sprejem vplivne družine Van den Bosch, ki bo naznanila hčerkino zaroko. Mesto pa ravno takrat zajame snežni metež in gosti so primorani ostati v dvorcu. Poirot se znajde na pravem mestu ob pravem času, saj je enega izmed gostov umorijo in njegova naloga je posikati storilca, pri tem pa naleti na zakopane skrivnosti in smrtonostna rivalstva.

Če ste se do sedaj mučili z nameščanjem in posodabljanjem iger, je ta skrb pri NEO Igrah odveč. Ni vam treba tudi skrbeti za strojno opremo, ki bi zagotavljala ustrezno kakovost grafike, saj so NEO Igre ustvarjene za človeku prijazno in enostavno uporabo. 

Foto: Profimedia

Poleg omenjenih akcijskih in pustolovskih iger so na voljo še uganke, sestavljanke, strateške, športne in simulirajoče se igre, ki vas ponesejo direktno npr. na smučišče, v zrak ali na cesto, kjer lahko dirkate. Posebna kategorija iger je namenjena otrokom, če pa slučajno organizirate večer iger s prijatelji, so na voljo tudi igre za več igralcev.

Polepšajte si svoj vsakdan in za samo 5 € mesečno prvih 24 mesecev pričnite svojo igralsko popotovanje s klikom TUKAJ.