Prosti čas

Lačni? Na poti? Tu so štirje razlogi, da se ustavite na Petrolu!

4. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Na poti se pogosto znajdemo v situaciji, ko se moramo ustaviti, si oddahniti in se okrepčati. V takih trenutkih je Petrol sinonim za odličen postanek in najboljši del poti. Vas zanima zakaj?

1. Izbirate lahko med širokim naborom prigrizkov in jedi

Petrol se lahko pohvali z bogato in raznoliko ponudbo priročnih okrepčil na poti, ki zadovoljuje številne okuse in prehranske želje. Tu so dobrote iz prodajnih polic – čipsi, čokoladice, napolitanke in drugo – zraven pa še vrsta drugih jedi za lačne želodce. 

Ne glede na to, ali ste ljubitelj burgerjev, sendvičev ali pice, vam na Petrolu nudijo okusne jedi, ki so pripravljene z ljubeznijo in svežimi sestavinami. Tržijo jih pod blagovno znamko Fresh, ki bo poskrbela, da vam ne bo treba iskati naključnih restavracij ali hitre prehrane ob avtocesti.

Foto: Petrol
Fresh burger in kava Na poti (Foto: Petrol)

Na Petrolu se ustavite za svež začetek dneva, in se, če ste se na zajtrk zopet spomnili šele na poti, okrepčajte s sveže pečenim toastom, hrustljavimi rogljički in vrsto drugih dobrot. Čez dan se oglasite po vročo pico (ali pico Focaccio, če vas mika nekaj še bolj italijanskega), okusen hot dog, slasten hamburger s 100 % slovensko govedino ali pa po nekaj lahkega in hitrega na poti: osvežilen Fresh smoothie, sveže stisnjen sok, osvežilno solatko ali skodelico rezanega sadja.

Foto: Petrol
Za svež začetek dneva – Fresh ponudba in kava Na poti (Foto: Petrol)

2. Sveže ali pakirano, odločitev je vaša

Če vas mika popoln majhen obrok, lahko lakoto potešite tudi z bogato ponudbo Petrolovih sendvičev, ki zadovoljijo še tako izbirčne brbončice. 

Foto: Petrol
Svež sendvič Fresh Mediterano (Foto: Petrol)

Tu so sendviči Fresh, ki jih za vas na Petrolu skrbno sveže pripravljajo, čakajo pa vas v vitrini naših Fresh kotičkov. Med njimi boste našli vrsto novih okusov, tudi Fresh Mediterano, ki razvaja s kombinacijo oliv, mocarele in pršuta, in Fresh Gurman, ki premami z namazom z majonezo in tartufi v kombinaciji s suho salamo, mocarelo, zeleno solato in pečeno papriko.

Foto: Petrol
Svež sendvič Fresh Gurman (Foto: Petrol)

Če bi raje zagrabili že pakiran sendvič in odhiteli dogodivščinam naproti, pa se lahko na Petrolu okrepčate tudi s ponudbo predhodno pripravljenih sendvičev Na poti. Tistega, ki vam prija najbolj, vzemite iz hladilnika in še tako lačen želodec bo zadovoljen, ko se boste zopet odpravili na pot. 

3. Priročnost in hitra postrežba

Petrol prodajnih mest je po Sloveniji več kot 300.  Povsod lahko kupite hiter prigrizek ali sendvič, na več kot 70 lokacijah pa najdete še različne prigrizke, jedi in pijače iz nabora Fresh. In ker na Petrolu vedo, da smo ljudje na poti pogosto v naglici in potrebujemo hitro postrežbo, so njihove lokacije zasnovane tako, da omogočajo hitro naročanje in pripravo hrane. To vam prihrani dragocen čas, saj se lahko hitro vrnete na pot, polni energije.

Foto: Petrol
Fresh – sveže in hitro na poti (Foto: Petrol)

In ne pozabite: sveže pripravljeno hrano Fresh in druge izdelke lahko zgolj v nekaj klikih naročite tudi v mobilni aplikaciji Na poti, v zavihku Hip nakupi. Tako boste siti še hitreje, saj bo vaša hrana že čakala na vas, pripravljena da jo nemudoma prevzamete. 

Foto: Petrol
Ustavite se kaj (Foto: Petrol)

4. Vaša je lahko brezplačna kava

In ker v Petrolu vedo, da so postanki velikokrat najboljši del potovanja, so za vse lačne in žejne obiskovalce avgusta in septembra pripravili prav posebno presenečenje. Doma in na Hrvaškem

Ko na Petrolu kupite sveže pripravljen sendvič Fresh in zraven naročite še vitaminov poln smoothie, boste zraven dobili še brezplačno kavo Na poti!

Ustavite se kaj in za svojo naslednjo malico izberite Petrol. Nato pa se s prejetim žetonom oglasite v naših kavnih kotičkih in si natočite zvrhamo merico energije. In že se boste poživljeni odpravili novim dogodivščinam naproti!