Radenska Naturelle z najvišjo nagrado prestižnega izbora Monde Selection
Nagrada Grand Gold Award za biser neokrnjene narave, ki se ponaša z 12.000-letno zgodovino.
Nagrada Grand Gold Award za biser neokrnjene narave, ki se ponaša z 12.000-letno zgodovino.
Začetek vrhunskega sodelovanja: zmagovalna kombinacija
S projektom »Kuhnapato« in Sparom za manj zavržene hrane. Ob dnevu brez zavržene hrane, 24. aprila, ki smo ga v Sloveniji obeležili že četrto leto, bi se vsak izmed nas moral vprašati, koliko hrane vržemo v smeti, čeprav je ta še užitna. Dejstvo je, da bi z bolj premišljenimi odločitvami in s pomočjo preprostih receptov […]
Žar in – najbrž bi rekli čevapčiči! Kaj pa žar in golaž, žar in lazanja, žar in pica? Možnosti, kaj vse speči na žaru, je res veliko. Včasih nam morda manjka malo drznosti, Luka Novak pa pravi, da je poleg drznosti pomembna še ena ‘sestavina’.
V današnjem svetu, kjer je hrana zlahka dostopna, se včasih izgubimo med policami, polnimi izdelkov z vseh koncev sveta, ne da bi resnično vedeli, kaj vsebujejo ali od kod prihajajo. Zavedanje izvora naše hrane je ključnega pomena ne samo za ohranjanje zdravega načina življenja, ampak tudi za podporo našim lokalnim gospodarstvom.
Obiskali smo Restavracijo Interspar in poskusili njihovo hrano. Naj za začetek povemo, da ni bilo tako, kot smo pričakovali.
Na ekološki kmetiji Trnulja v Črni vasi so pripravili poučno predavanje o pomenu ekološkega kmetijstva in pridelavi ekološke hrane.
Cedevita, ena izmed najbolj priljubljenih domačih blagovnih znamk, je lansirala novo komunikacijsko platformo ”TISTO NEKAJ CE”. Ta platforma predstavlja nov manifest za Cedevito, ki prinaša osvežujoč pristop, ki odraža duh in dediščino te priljubljene pijače.
Velika noč je čas, ko v večini slovenskih domov zadiši po peki. Tradicionalno na ta praznik pečemo potico. Če ste se naveličali klasike, kot so orehova, makova, lešnikova potica, letos preizkusite nekaj malo drugačnega: potico s sočnim kokosovim nadevom, ki vas bo vsaj v mislih popeljala v tropske kraje.