Stavimo, da o grahu tega niste vedeli
Ne boste verjeli, koliko svetovnih rekordov so podrle te male zelene kroglice.
Ne boste verjeli, koliko svetovnih rekordov so podrle te male zelene kroglice.
Končno so tu svetli in topli večeri, ki so kot nalašč za druženja s prijatelji, sosedi, sorodniki. In ker gre ljubezen skozi želodec, vam ponujamo LUŠTne ideje, s katerimi boste naravnost navdušili vse povabljene.
Čevapčiči, pleskavice, nabodalca, kotleti. Pa sir in raznovrstna zelenjava. Vse to je nekako klasika, ko gre za pomladno-poletne piknike in peko na žaru. A zakaj ne bi to sezono presenetili svojih gostov ali pa domačih z nečim drugačnim?
Sezona peke na žaru bo kmalu v polnem zamahu, zato v nadaljevanju preberite nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli še kako prav. Od tega, katero meso je najprimernejše za žar, do tega, kdaj je treba meso soliti.
Velikokrat smo, sploh med tednom, v takšni naglici, da nam zmanjka časa za pripravo toplega obroka, ki bi bil vrh vsega še zares okusen. V nadaljevanju vam ponujamo preprosto in hitro kulinarično rešitev: okusno rižoto, ki jo boste pripravili v pičlih 15 minutah.
Torteloni z zelenjavo in baziliko so hitro pripravljena jed, ki se bo naredila praktično sama, saj vse sestavine preprosto naložite v pekač, ki ga nato postavite v pečico. In to samo za 30 minut.
… temveč tudi po svoji naravi