Kulinarika

Kulinarika
22.03.2024

Slasten pečen krompir po sicilijansko

Zakaj ne bi letos na velikonočno mizo položili nečesa drugačnega? Še vedno tradicionalno jed, le...

Kulinarika
22.03.2024

Velikonočna buča po originalni toskanski recepturi

Na kaj pomislite ob besedi Toskana? Na Firence, nagnjen stolp v Pisi, Michelangelovega Davida, olivno...

Kulinarika
22.03.2024

Kalabrijski kruhki, s katerimi boste naravnost navdušili

V italijanski pokrajini, ki ji nekateri pravijo kar evropski Karibi, lahko doživimo eksotiko v pravem...

Kulinarika
20.03.2024

To italijansko torto boste zmazali brez slabe vesti

La Vita è Dolce – in to še posebno posebej v času velikonočnih praznikov! Italija...

Kulinarika
20.03.2024

Top 5 italijanskih jedi, ki za veliko noč ne smejo manjkati na vaši mizi

“Italijani vedno jedo, kadar pa ne, govorijo o hrani.” Avtor tega hudomušnega reka je sicer...

Kulinarika
20.03.2024

Poslovite se od stresa in utrujenosti – nasveti nutricionistke

Stres in utrujenost sta v sodobnem življenju pogosti težavi, ki imata negativen vpliv na naše...

Kulinarika
18.03.2024

To so najbolj čudne pica kombinacije na svetu

Nekatere bi bile za Italijane resnično kaplja čez rob. Bi si jih upali poskusiti?

Kulinarika
13.03.2024

Skrivnost belih kuharskih oblačil: zakaj so kuharji oblečeni v bela delovna oblačila

Vstopite v katerokoli profesionalno kuhinjo in prva stvar, ki jo boste opazili, je belina. Bela...

Kulinarika
12.03.2024

Argeta pašteto obrača na glavo?

Argeta je z lansiranjem nove linije poskrbela za pravo revolucijo znotraj kategorije paštet in namazov.