Nepogrešljivi kuhinjski pomočniki
Priprava hrane ni nujno zamudno opravilo, saj lahko ob ustrezni organiziranosti in s pravimi pripomočki prihranimo kar nekaj časa.
Priprava hrane ni nujno zamudno opravilo, saj lahko ob ustrezni organiziranosti in s pravimi pripomočki prihranimo kar nekaj časa.
Priprava hrane ni nujno zamudno opravilo, saj lahko ob ustrezni organiziranosti in s pravimi pripomočki prihranimo kar nekaj časa. Kuhinjska opravila lahko dojemamo kot rutinsko opravilo, lahko pa je to priložnost za ustvarjalnost in užitek. Pomembno vlogo pri spreminjanju te izkušnje imajo mali gospodinjski aparati – z njihovo pomočjo postanejo dolgotrajna opravila enostavna in hitra, […]
Argeta Exclusive že vrsto let navdušuje z edinstvenimi kombinacijami okusov in podpisi priznanih chefov, s katerimi lahko nepozabno izkušnjo vrhunske kulinarike doživite kar doma. Tudi s 13. sezono niso razočarali, saj so pripravili pravo gurmansko izkušnjo, ki bo zagotovo navdušila vse ljubitelje visoke kulinarike.
Davnega leta 1983 je dr. August Oetker ustvaril recept za Backin, ki poenostavi peko, ob tej častitljivi obletnici pa izdelek prihaja na trg v retro embalaži.
Martinovanje je za marsikoga najlepši jesenski praznik. 11. novembra na god svetega Martina že dolgo praznujemo dan, ko se mošt spremeni v vino. V družbi prijateljev se radi veselimo mladega vina novega letnika, ki ob pristnih okusih jesenskih dobrot še posebej prija.
Le uro od Ljubljane se je odprla brasserie, kavarna in bar Antoan, luksuzna gastro senzacija, ki oddaja vzdušje evropske metropole.
Želite navdušiti svoje goste? Za to ne potrebujete vrhunskega večhodnega menija, ampak le prigrizke in vino. Razkrivamo kombinacije vina s slanimi prigrizki ali čokolado, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili. Poskusite pa lahko tudi povsem neobičajne kombinacije in morda celo odkrijete svojo novo najljubšo.
V soboto se je odvijal prav poseben dogodek, in sicer Naj Fala kruh, na katerem so se zbrali številni ljubitelji peke kruha in kvašenega peciva in na katerem so med doma spečenimi kruhi izbrali najboljše.
Ste bili kdaj na razgovoru za službo ali na pomembnem sestanku in vam je v želodcu začelo kruliti? Ali pa v čakalnici, ko ste čakali na pregled? Ali pa v dvigalu, polnem neznancev? Ali kruljenje lahko preprečimo oz. kaj narediti, da nam ne bo treba skrivati ‘zafarbanih’ lic?