Prosti čas

Krompirjeve počitnice, kot jih še niste doživeli

30. oktobra, 2023 - Oglasno sporočilo

Kam med jesenskimi počitnicami? V hotele LifeClass Portorož!

O dopustu vsi razmišljamo kot o kraju kjer vsak član družine najde nekaj zase in kjer se vsi počutijo razvajane in odpočite. O kraju, ki ponuja številna izhodišča za doživetja in oglede, bogate zajtrke in pestro ponudbo lokalno pripravljene hrane. Sanjamo o pogledu na morje, ki je tako blizu, da njegov vonj čutimo iz hotelske sobe, sprehodih ob urejeni plaži in kolesarskih izletih, ki nudijo nepozabne razglede. To je kraj, kjer se spočijejo oči, telo in um. Če se v opisu najdete, bo jesenski oddih v hotelih LifeClass Portorož, dosegel svoj namen.  

Foto: LifeClass Portorož/Jaka Ivančič

Začutite veter v laseh

Slovenska obala ponuja številne iztočnice za kolesarske izlete. Sečoveljske in strunjanske soline ter njuna krajinska parka, Portorož, Piran in Izola so najbolj znane postojanke. Poleg njih pa je še istrsko zaledje, ki nas s svojim šarmom popelje v druge čase.  

Med osupljive morske zalive, klife, vinograde in živo pisane zaledne vasice. Tod boste našli nešteto kolesarskih poti, primernih za družinski izlet ali zahtevnejši kolesarski podvig. Če boste med potjo postali lačni ne skrbite. Prijazni domačini na številnih turističnih kmetijah bodo poskrbeli, da se boste okrepčali z domačim olivnim oljem in svežimi lokalnimi jedmi.

Foto: LifeClass Portorož/Jaka Ivančič

Aktiven dopust za otroke, sproščujoč oddih za vas

Vas še vedno skrbi, da na oddihu ne boste imeli dovolj časa zase? Tudi vi potrebujete oddih. V času krompirjevih počitnic so v hotelih LifeClass pripravili pester program animacije ob katerem bodo mali ustvarjalci in dopustniki čas preživljali aktivno.  

Od 28. 10. do  05. 11. 2023 bodo na voljo naslednje delavnice in dogodki:

 • Kulinarične delavnice s peko strašnih piškotov in izdelavo cake popsov
 • Ustvarjalne delavnice z izdelavo strašnih pajkov, jesenskih dekoracij in rekvizitov za noč čarovnic
 • Športne aktivnosti na prostem
 • Kino večer
 • Sprehod po okolici
 • Barbeque
 • Haloween fest, se bo odvil 31. 10. 2023: zabava s face paintingom, mini diskom, tekmovanjem v rezanju strašnih buč, skakanju v vrečah, obiskom čarodeja in glasbenim programom.

Po aktivnem dnevu raziskovanja slovenske obale in njenega zaledja se lahko starši sprostijo v Termah Portorož. Ne glede na želje, tukaj svojo sprostitev najde prav vsak. V Termah Portorož lahko gostje izbirajo med pestro paleto storitev, ki so skrbno zasnovane na podlagi 5 zdravilnih lokalnih dejavnikov, edinstvenih za mediteransko okolje. To so solinsko blato (fango), slanica (Acqua madre), morska voda, termo-mineralna voda in mediteranska klima. Tretmaji temeljijo na stoletja dolgi thalasso tradiciji in v kombinaciji z najsodobnejšim medicinskim znanjem strokovnjakov že desetletja zagotavljajo učinkovite rezultate za vašo sprostitev, zdravje, dobro počutje in lepoto.

 Na voljo so:

 • športne,
 • sprostitvene,
 • klasične,
 • tajske in
 • anticelulitne masaže,
 • bazeni s termalno in bazeni z morsko vodo,
 • Sauna Park z različnimi vrstami savn, Kneipp kopeljo in ledeno jamo ter
 • Ajurvedske masaže in tretmaji pod vodstvom certificiranih terapevtov. 

Nekaj teh storitev najete tudi na seznamu ponudbe posebnih ugodnosti Autumn Hits.

Storitve Term Portorož pa niso na voljo le za starše, sprostitvene storitve v sklopu Wellnessa za otroke lahko uživajo tudi najmlajši. Za vse malčke, ki jih pogosto pestijo prehladi in viroze svetujemo solne terapije in inhalacije z morsko vodo, ki ugodno vplivajo na dihala in sluznico.

Foto: LifeClass Portorož/Jaka Ivančič

Pridite in privoščite sebi ter vašim najmlajšim sproščujoč in zdrav jesenski oddih!

Več o ugodnih družinskih paketih za Krompirjeve počitnice najdete tukaj.

Informacije in rezervacije: