Lepota in zdravje

Končno bodo prišli na svoj račun vsi geeki …

30. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

… ljubitelji stripov, mang, iger in zbirateljskih kart.

Svoj dom bo v Supernovi v Ljubljani na Rudniku, nasproti trgovine Mass, dobila fizična prodajalna TCG Park. V prodajalni bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji Pokemonov, Harryja Potterja, magičnih junakov iz sveta Disneyja in Marvela ter vsi ljubitelji animejev, stripov, mang, družabnih iger, zbirateljskih kart in vsega, kar je povezano z njimi. 

Najlažja pot do nakupa vaših najljubših stripov, mang in drugih TCG izdelkov

V središču nove fizične trgovine bodo nedvomno njeni uporabniki. Glavni cilj je namreč, da bodo obiskovalci kar najhitreje našli svoje najbolj priljubljene stripe, animeje, mange ali zbirateljske karte, ki jih bodo lahko tudi izmenjevali z drugimi. 

Ob različnih dogodkih v živo bodo obiskovalci trgovine lahko tudi sami preizkusili družabne igre iz ponudbe in uživali v druženju z drugimi geeki, navdušenci nad zbirateljskimi kartami in ostalimi entuziasti. Vedno bodo na voljo svetovalci, ki bodo pomagali z informacijami o zbirateljskih kartah, družabnih igrah in pri izbiri pravega stripa, v katerem boste najbolj uživali.

Vsi vaši najljubši junaki pod eno streho

Konec je prečesavanja različnih internetnih kotičkov v lovu za najboljšimi zbirateljskimi kartami, ki bodo dopolnile vašo kolekcijo. V novi fizični trgovini bodo obiskovalci lahko našli najbolj priljubljene zbirateljske karte, od Pokemon in Yu-Gi-Oh! do Magic: The Gathering. Za vse, ki se v svet zbirateljskih kart šele podajajo, bo najzanimivejša ponudba tematskih kompletov Pokemon kart, ki bodo navdušile in vpeljale v ta zanimiv svet. V ponudbi so tudi karte, igre in številni drugi izdelki, ki temeljijo na različnih animejih, kot so Naruto, Bleach, Dragon Ball in One Piece

Na svoj račun bodo prišli tudi vsi oboževalci Marvelovih in DC-jevih super junakov. Svoje zbirke Marvelovih stripov bodo namreč lahko dopolnili s figuricami super junakov, kot so Iron Man in Deathpool. Vsi, ki imajo raje DC vesolje, bodo svoje zbirke lahko dopolnili s Supermanom, Batmanom, Aquamanom in drugimi super junaki.

Foto: Tcg Park

Namizne družabne igre za vse starosti in okuse

Namizne družabne igre so lahko odlična popestritev in zabava ob večerih, naj bo to z družino ali prijatelji. V novi trgovini bodo lahko obiskovalci našli nekaj za vsakega. Na vas čakajo miselne igre, tekmovalne igre, igre za zabavo in tudi tiste klasične igre. Potrebujete nove remi ali tarok karte? Našli jih boste v trgovini, tako kot štiri v vrsto, monopoli ali človek ne jezi se. 

Tudi za tiste, ki imajo raje novejše družabne igre, se bo kaj našlo. Na izbiro bodo številne igre, kot so Pandemic, D & D, Wingspan, Codenames, Exploding Kittens in druge. Med posebnimi dogodki v živo bodo lahko obiskovalci vse igre tudi dejansko preizkusili v trgovini. 

Imate raje Harryja Potterja ali Disneyjeve junake?

V ponudbi v fizični trgovini TCG Park bodo ljubitelji Harryja Potterja brez težav našli nekaj zase. Vsi, ki imajo dovolj potrpljenja, lahko poiščejo Harry Potter sestavljanko s kar 1000 kosi in jo na koncu s pomočjo lepila in steklenega okvirja spremenijo v sliko za dnevno sobo. Obiskovalci bodo lahko izbirali tudi med različnimi figuricami in obeski za ključe, ki so odlična dopolnitev Harry Potter memorabilije. 

Figurice Disneyjevih junakov in junakinj bodo razveselile najmlajše. Izbirali bodo lahko med klasičnimi junaki in junakinjami, kot je morska deklica Ariela, ali novejšimi, kjer je še posebno priljubljena princesa Elsa iz Ledenega kraljestva

Posebno darilo ob odprtju

Vsi, ki se bodo prijavili na prejemanje TCG Park e-novic, bodo prejeli prav posebno darilo presenečenja. Ne oklevajte, obiščite našo spletno stran in se prijavite na e-novice. Se vidimo na odprtju 1. junija v ljubljanski Supernovi na Rudniku!