Kulinarika

Ko luksuz sreča avanturo se zgodi čarovnija

25. oktobra, 2023 - Oglasno sporočilo

Le uro od Ljubljane se je odprla brasserie, kavarna in bar Antoan, luksuzna gastro senzacija, ki oddaja vzdušje evropske metropole.

V središču živahnega novozgrajenega kompleksa Maxpalais v Beljaku se je odprla restavracija, kavarna in bar v enem, poimenovana Antoan. Antoan v Beljak prinaša »vibe« evropskih metropol, zasnovan pa je bil kot prostor za uživanje v vseh majhnih, pa tudi velikih in pomembnih trenutkih, pa naj gre za jutranjo kavo in zajtrk, sproščeno kosilo s prijatelji, odmor po napornem delu. dan z vrhunskimi koktajli ali večerje v sproščenem vzdušju.

Le uro vožnje iz Ljubljane je Beljak idealna destinacija za dnevne ali vikend izlete skozi vse leto. To očarljivo koroško mestece na avstrijski strani meje svojim obiskovalcem ponuja različne načine počitka in uživanja, od wellness vikendov do pohodništva in smučanja. Temu seznamu vsekakor velja dodati obisk Antoina, nove avstrijske gastronomske senzacije.

Luksuz sreča avanturo

Chef Hermann Andritsch je zasnoval kulinarično pustolovščino, osredotočeno na čisti užitek, in jo nato prevedel v pester jedilnik, ki vključuje klasične francoske jedi ter kreacije po navdihu italijanske in avstrijske kuhinje. Rezultat je znana, a nekoliko drugačna kulinarična izkušnja, ki združuje tradicijo in sodobne tehnike priprave hrane.

Pri Antoinu je stremljenje k visoki kakovosti, pozornost do detajlov in tiho razkošje v najpreprostejši obliki vidno na vsakem krožniku, slišati v ritmih glasbe, čutiti v vsakem grižljaju in vzdušju z ambicijo, da bi to posebno mesto postalo eno izmed priljubljenih gastronomskih lokacij v mestu, pa tudi Avstrije.

Antoan z navdihujočo kuhinjo in vrhunskim šankom toplo pozdravlja vse posebne dogodke, družinska praznovanja in dragocene trenutke s prijatelji, ki se spremenijo v najlepše spomine.

Prefinjena ureditev

Razkošno, a brezčasno notranjo opremo Antoana sta ustvarila mednarodno nagrajeni arhitekt Dean Franić in umetnik Saša Šekoranja iz zagrebškega Studia Franić – Šekoranja, ki deluje od leta 2011. V svoj bogat portfelj so vključili interierje kot so rovinjski hotel Adriatic, dubrovniški Excelsior, Wine Hotel Meneghetti, zagrebški Kaptol Boutique Cinema, hotel Hilton ter številne druge projekte.

Akademski slikar Saša Šekoranja je za Antoan poleg notranje opreme delal tudi vizualno identitet ob podpori zagrebške full service marketing in PR agencije Alert, ki je bila zadolžena tudi za samo otvoritev Antoana.

Pristno in elegantno

Prostor Antoina je bil zasnovan tako, da je pristen, z bogatimi materiali in teksturami, ki so med seboj usklajeni. Vsaka podrobnost je skrbno izbrana, od pohištva po meri do umetnin in specifičnih okraskov. Stene, ki jih poživijo niše v lesenih oblogah, teksturirane tapete in stenske obloge ter dominantna črtasta tla, ustvarjajo prostor z edinstvenim značajem.

Rezultat je zračen prostor z veliko stila, ki pušča vtis vedrine in sproščenosti, hkrati pa izžareva brezčasno eleganco. Popolno harmonijo prostora, hrane in vzdušja zaokroža skrbno izbrana glasba, tako da bo čas, preživet v Antoinu, najprijetnejši del vašega dneva.

Začnite načrtovati obisk Beljaka že danes in se nam pridružite na kulinaričnem popotovanju. Se vidimo v Antoinu!

Več informacij najdete na www.antoan.at