Zabava

Kmalu v kinu: Komedija Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje

8. maja, 2023 - Oglasno sporočilo

Komedijo je režiral Bill Holderman, ki je skupaj z Erin Simms tudi napisal scenarij. Oba sta tudi producenta filma. V glavnih vlogah pa zaigrajo Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson.

Na ogled je že NOV NAPOVEDNIK, komedija KLUB ZADOVOLJNIH ŽENSK: NASLEDNJE POGLAVJE pa na redni spored v kinematografe prihaja 11. MAJA 2023.

O ZGODBI:

Komedija Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje je težko pričakovano nadaljevanje, ki spremlja štiri najboljše prijateljice, ko se s svojim knjižnim klubom odpravijo v Italijo na zabavno popotovanje, ki ga še niso imele. Ko pa zadeve uidejo izpod nadzora in se razkrijejo skrivnosti, se njihove sproščujoče počitnice spremenijo v enkratno dogodivščino.

Foto: Karantanija Cinemas


Vračajo se igralske ikone Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen in Mary Steenburgen, skupaj z Andyjem Garcio, Donom Johnsonom in Craigom T. Nelsonom.
 Igralski zasedbi se pridružijo še Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie in Vincent Riotta. Scenarij za komedijo sta napisala Bill Holderman in Erin Simms, Holderman pa se vrača kot režiser.

Foto: Karantanija Cinemas

IGRALSKA ZASEDBA: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia in Don Johnson

REŽIJA: Bill Holderman

SCENARIJ: Bill Holderman in Erin Simms

PO LIKIH: Bill Holderman in Erin Simms

PRODUCENTA: Bill Holderman, Erin Simms
IZVRŠNI PRODUCENTI: 
Brad Weston, Trish Hofmann, Enzo Sisti, Andrew Duncan

ŽANR: komedija

Foto: Karantanija Cinemas

Priporočene objave, ki bi vam lahko bile všeč

Kulinarika, Prosti čas
Stavimo, da o grahu tega niste vedeli
Prosti čas
Top 6 skritih hrvaških biserov, ki si jih morate ogledati
Tehnologija
Novi Huawei P60 Pro  – šah mat poteza Laure Unuk
Dom in vrt, Kulinarika
LUŠTne ideje za poletne zabave!
Prosti čas
Poletni trendi: Obutev in modni dodatki v živih barvah!