Posel

Katere predprodaje kriptovalut imajo možnost 100-kratne rasti?

27. marca, 2024 - Oglasno sporočilo

Ker se vsak dan pojavljajo nove digitalne valute, ki se ponašajo z edinstvenimi funkcijami, obljubami in stopnjo zanesljivosti, je izbira prave naložbene priložnosti lahko zastrašujoča naloga.

V poplavi kriptovalut se včasih zdi kot da se po velikem naboru možnosti premikate po neznanem ozemlju. Od razumevanja njihovih osnovnih tehnologij do ocenjevanja njihovega potenciala za rast – kompleksnost lahko ohromi tudi najbolj izkušene vlagatelje.

Da bi vam olajšali pot v svet kriptovalut, smo skrbno pripravili izbor treh predprodaj, ki izstopajo med množico. Te predprodaje predstavljajo obetavne priložnosti v dinamični pokrajini kriptovalut, saj ponujajo inovativne rešitve, robustne funkcionalnosti in potencial za znatne donose. 

Katere so top 3 predprodaje kriptovalut v letu 2024?

Spodaj so predstavljene najboljše predprodaje kriptovalut iz različnih kategorij, kot so meme kovance in okolju prijazni projekti.. Poglobite se v podrobnosti o teh vrhunskih kriptoprojektih in prepoznajte najbolj obetavne naložbene priložnosti.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Nova kriptovaluta, ki revolucionira rudarjenje v oblaku brez strojne opreme

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) revolucionarno spreminja rudarjenje v oblaku, saj uporabnikom omogoča, da svoje žetone $BTCMTX zastavijo prek pametne pogodbe, ki jo poganja Ethereum. Na takšen način zaslužijo nagrade BTC brez potrebe po dragi strojni opremi. 

S predprodajo, ki presega 12,6 milijona dolarjev, in ceno $BTCMTX pri 0,0143 dolarja je projekt pritegnil veliko pozornosti. Njegova privlačnost je v tem, da lahko s svojim protokolom za vlaganje ponudi do 55-odstotne letne donose, kar predstavlja inovativno rešitev v sektorju rudarjenja. 

Foto: Finixio
Foto: Finixio

V primerjavi s tradicionalnimi nastavitvami uporabniki začnejo postopek z vplačilom $BTCMTX na Ethereumu, ki jim dodeli rudarske kredite za delitev dobička. Te kredite je mogoče zamenjati za rudarsko moč, kar zagotavlja večjo prilagodljivost in zmanjšuje tveganja, povezana s prevarami. Transakcije so pregledno zabeležene v verigi blokov, upravljajo jih pametne pogodbe in so priročno dostopne prek uporabniku prijazne nadzorne plošče. Dodelitev žetonov vključuje 42,5 % za delovanje, 35 % za trženje, 12,5 % za staking in 10 % za uporabo v skupnosti.

Obiščite predprodajo Bitcoin Minetrix

2. Dogecoin20 (DOGE20) – Najnovejši memecoin, ki obuja pridih izvirnega Dogecoina

Dogecoin20, najnovejša senzacija na področju meme kovancev, je privlačna priložnost za vlagatelje, ki iščejo možnosti za zaslužek in naložbe. Z izjemno predprodajo, ki presega 10 milijonov dolarjev, ta projekt obljublja znatne dobičke, ki lahko dosežejo do 100-kratnik začetne naložbe. 

Foto: Finixio
Foto: Finixio

Dogecoin20, katerega cena trenutno znaša 0,00022 USD, ponuja zadnjo priložnost za naložbe in spodbuja zgodnjo udeležbo za pridobitev več žetonov. Dogecoin20 uvaja nagrajevanje z vložki, ki imetnikom omogoča, da zaslužijo pasivni dohodek glede na odstotek vložka. 

Da bi spodbudil dolgoročno imetništvo, projekt ponuja trenutno 104-odstotno stopnjo donosa, ki jo podpira kalkulator nagrad, ki je na voljo na spletni strani projekta in omogoča vlagateljem, da ocenijo zaslužek. Načrt je sestavljen iz šestih stopenj, pri čemer je v prvi stopnji poudarek na uspešni predprodaji in začetnih trženjskih prizadevanjih, v drugi stopnji pa sledi uvedba sistema stakinga in razdelitev nagrad. Tretja in četrta faza vključujeta uvedbo DEX in organizacijo dogodka za ustvarjanje žetonov, medtem ko se v peti fazi vzpostavi likvidnostni sklad DEX. V šesti fazi so poudarjene dolgoročne nagrade za vlaganje za trajnost, v Whitepaper pa je opisan morebitni prihodnji razvoj za povečanje uporabnosti žetonov.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

3. Green Bitcoin (GBTC) – Zelena alternativa Bitcoina, ki ponuja 10.000-krat manjšo porabo energije v primerjavi z Bitcoinom

Green Bitcoin (GBTC) je žeton ERC-20, ki združuje zgodovinsko zapuščino Bitcoina s trajnostnim protokolom Ethereum Proof of Stake (PoS) in ponuja okolju prijazno alternativo s skoraj 10.000-krat manjšo porabo energije v primerjavi s tradicionalnimi metodami rudarjenja Bitcoina. 

GBTC je trenutno dostopen izključno v predprodaji, s čimer zgodnjim podpornikom ponuja priložnost, da žetone pridobijo po potencialno ugodnih cenah še pred uradnim začetkom prodaje. Predprodaja je razdeljena na več stopenj, pri čemer se cena žetonov postopoma zvišuje, da bi spodbudili zgodnje sodelovanje.

Foto: Finixio
Foto: Finixio

GBTC, katerega cena znaša 1,1062 USD in ki se ponaša s trdno zgornjo mejo, ki presega 9 milijonov USD, je pritegnil precejšnjo pozornost trga, kar dokazujeta njegova znatna rast in organska vključenost na platformah, kot je X, kjer ima več kot 21.000 sledilcev. 

GBTC nagrajuje uporabnike, ki natančno predvidijo ceno Bitcoina, z modelom “Predict-To-Earn”, imenovanim “Gamified Green Staking”. Uporabniki s stavljenjem žetonov GBTC za tedensko napovedovanje cene Bitcoina zaslužijo nagrade glede na trajanje stave in natančnost napovedi.

Obiščite predprodajo Green Bitcoin 

Z raziskovanjem teh predprodaj in obveščanjem o njihovem razvoju se lahko vlagatelji pozicionirajo tako, da izkoristijo dinamično pokrajino kriptovalut in sprejemajo informirane odločitve v želji po potencialnih dobičkih in rasti.