Tehnologija

Kako izbrati pravi servis za popravilo vašega pametnega telefona?

27. marca, 2024 - Oglasno sporočilo

Pametni telefoni so popolnoma spremenili način življenja, dela in bivanja ljudi. Njihova uporaba je iz dneva v dan vse pogostejša, zato se hitro lahko zgodi, da se poškodujejo ali ne delujejo brezhibno. V takšnih situacijah je izjemno pomembna izbira pravega servisa za popravilo pametnega telefona.

Glede na to, da je naše življenje močno odvisno od telefonov, je v primeru okvare ali poškodbe ključnega pomena, da poiščemo servis telefonov, ki storitev opravi hitro, učinkovito in kakovostno. To je ključnega pomena za nadaljnje ohranjanje funkcionalnosti in tudi življenjske dobe pametnega telefona.

Najpogostejše okvare, pri katerih boste potrebovali kakovosten servis telefonov

Pametni telefoni so v zadnjih letih doživeli pravi preporod in dandanes so nam na voljo najbolj preprosti modeli do sodobnih in naprednih pametnih telefonov, ki so pravi računalniki v malem.

Realnost pa je takšna, da je ob vedno bolj pogosti uporabi pametnih telefonov, verjetnost, da se poškodujejo ali pokvarijo, toliko večja.

Ena najpogostejših težav, s katerimi se srečujejo uporabniki pametnih telefonov, je zagotovo počen zaslon, ki ne vpliva zgolj na videz naprave, ampak lahko otežuje tudi njeno delovanje.

Foto: Mobistekla.si

Toda, to ni edina težava, zaradi katerih se uporabniki pametnih telefonov po pomoč obrnejo na servis telefonov.

Med pogostimi okvarami oziroma težavami so še:

 • nedelujoči zvočniki ali slušalke,
 • počasnejše delovanje pametnega telefona,
 • hitro praznjenje baterije,
 • nedelujoči mikrofon,
 • težave pri ostrenju kamere,
 • okvara bralnika SIM kartice,
 • okvara tipk za vklop in izklop pametnega telefona,
 • poškodba ohišja,
 • motnje v delovanju WiFi ali Bluetooth povezave,
 • stik pametnega telefona s tekočino,
 • napake programske opreme,
 • izgubljeni podatki,
 • okvara senzorja prstnih odtisov in funkcije Face ID,
 • okvara bliskavice.

Dobra stvar pa je, da je skorajda vsako napako, poškodbo ali okvaro pametnega telefona mogoče popraviti. Vendar le, če za to storitev izberete kakovosten servis pametnih telefonov.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri pravega servisa telefonov?

Vprašanje, kako najti najboljšo storitev za popravilo pametnega telefona, je torej popolnoma na mestu. iskanje zanesljivega servisa je lahko zelo zapleteno, saj vas izbira napačnega lahko stane še dodatne težave in stroške.

V izogib temu preverite nekaj pomembnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati za uspešno izbiro pravega servisa pametnih telefonov.

 • Orodja in tehnologije, ki se uporabljajo za popravilo pametnih telefonov: Delovni prostor, tehnologija in orodja močno prispevajo k uspešnejšemu in hitrejšemu popravilu pametnih telefonov. Zato vedno izberite servis telefonov, ki uporablja najnovejša orodja in tehnologijo, saj je tako večja verjetnost, da bo popravilo opravljeno hitro in kakovostno.
 • Kakovost nadomestnih delov in garancija na popravilo: Za večjo funkcionalnost pametnega telefona je ključnega pomena, da so nadomestni deli visoko kakovostni. Pri tem se pozanimajte, ali vam servis telefonov nudi tudi garancijo proizvajalca ali ne.
 • Tehnično znanje in izkušnje zaposlenih: Zaposleni morajo imeti ustrezno tehnično znanje in izkušnje, ki je v pomoč pri odkrivanju in odpravljanju težav. Pomembno je, da so zaposleni vedno na tekočem z novostmi in seznanjeni z vsemi komponentami pametnih telefonov različnih blagovnih znamk.
 • Reference servisa pametnih telefonov: Predno dokončno izberete pravi servis pametnih telefonov, vedno preverite njihove reference in zgodovino. Komentarji strank, spletne ocene in mnenje znancev so vam pri tem lahko v veliko pomoč.
 • Čas in stroški popravila: Čas je v današnjem hitrem tempu zelo pomemben. In to velja tudi, ko je govora o popravilu telefonov. Zato se vedno prepričajte, da vam servis telefonov opravi popravilo v najkrajšem možnem času, saj boste tako le za kratek čas ostali brez vaše ljubljene naprave. Če pa ugotovite, da so stroški popravila za vas ugodni, potem nikakor ne odlašajte s svojo izbiro.
Foto: Mobistekla.si

Mobistekla – najboljši servis za popravilo vašega pametnega telefona!

Ne glede na to, ali iščete kakovosten Iphone servis ali pa servis Samsung telefon, je trgovina in servis Mobistekla prava izbira.

S svojimi več kot 10 letnimi izkušnjami in izjemnim strokovnim znanjem vam bodo zaposleni z veseljem popravili pametne telefone vseh najbolj priljubljenih blagovnih znamk.

Servis se pohvali z največjo zalogo nadomestnih delov v Sloveniji, zato bo popravilo vašega pametnega telefona opravljeno hitro in učinkovito.

Vsi nadomestni deli so visoko kakovostni, pri samem popravilu pa uporabljajo le najboljšo in preverjeno opremo in orodja, za kar vam nudijo tudi ustrezno garancijo.

Servis telefonov Mobistekla vas bo navdušil tudi z izjemno dostopnimi cenami, če pa je najbližja poslovalnica za vas še vedno predaleč, lahko pametni telefon oddate tudi preko pošte

Iščete kvaliteten, hiter in ugoden servis pametnega telefona? Potem je servis Mobistekla za vas prava izbira, saj vam bodo z veseljem pomagali odkriti in odpraviti napako na vašem pametnem telefonu.