Posel

Kako do pravične preživnine in stikov z otroki?

10. oktobra, 2023 - Oglasno sporočilo

Kot preudarna oseba imate možnost, da visoke sodne stroške za spore v zvezi s preživnino, ali skrbništvom preprečite že danes.

Tudi v Sloveniji si lahko privoščite zavarovanje, ki vam že za 8,99 EUR krije odvetniške in sodne stroške. S paketom “DRUŽINA” boste kot naš zavarovanec le za 4 EUR dodatno k osnovnemu paketu:

  • Uveljavljali svojo pravico v primeru spora glede preživnin ali skrbništva;
  • Uveljavljali svojo pravico kot dedič.

Ker nikoli ne vemo, kdaj bomo postavljeni v neželen položaj, je pametno o tovrstnem zavarovanju razmišljati takoj. NE JUTRI – ŽE DANES! Če boste v sporu z bivšim partnerjem zaradi preživnine ali skrbništva želeli poiskati pravico na sodišču in ne boste zavarovani, boste vse stroške odvetniških storitev ter sodnih taks, ki so precej višji od cene zavarovanja, primorani plačati sami. Tovrstni stroški so po naših izkušnjah lahko zelo visoki. Si lahko privoščite takšno tveganje?

Foto: Arag

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in enostaven! Skleni na www.arag.si.
Preprečite plačilo visokih odvetniških in sodnih stroškov že danes in kliknite TUKAJ!

Pomislite na vse situacije, ko ste vi ali vaši bližnji potrebovali odvetnika. Poleg varnosti, ki vam jo ponuja ARAG zavarovanje v vseh teh primerih, pa v njegov prid govorijo še naslednja dejstva:

  • sodni in odvetniški stroški so lahko zelo visoki (takse, stroški prič, izvedencev);
  • tudi če primer na sodišču izgubite, krijemo vaše in stroške nasprotne strani;
  • mesečna premija je minimalna, zavarovanje pa velja za vse družinske člane;
  • zavarovanje vključuje tudi en brezplačen posvet pri odvetniku mesečno;
  • zavarovanje velja v celotni Evropi
  • postopek sklenitve je hiter in enostaven, preprosto klikni TUKAJ.

Preprečite stroške za odvetnike v prihodnje –  skleni ZDAJ in PRIHRANI!

ARAG je mednarodno priznana zavarovalnica na področju pravne zaščite (Foto: Arag)

Postanite tudi vi eden izmed več kot 10 milijonov zavarovancev mednarodno priznane zavarovalnice ARAG, ki vam plača vse odvetniške in sodne stroške in je edini ponudnik tovrstnega zavarovanja v Sloveniji. Že za 8,99 EUR mesečno lahko sedaj zavarujete vas in vašo družino preko spletne strani www.arag.si.

Osebno, kot je osebno vaše življenje

Zavarovanje pravne zaščite je za Zavarovalnico ARAG osebno, kot je osebno vaše življenje, zato si lahko izberete tako zavarovanje, kot vam ustreza.

Paket Varnost je osnovni del zavarovanja pravne zaščite in je vedno vključen. Pokriva osnovne potrebe vašega zasebnega življenja. K paketu Varnost pa lahko poleg že omenjenega paketa Družina dodate naslednja področja:

Promet

Tudi če ste najbolj pozorni, se lahko na cesti zgodijo številni nepredvideni in neprijetni dogodki. Pravna zaščita v prometu vam pride prav v različnih prometnih položajih. Z ARAG-ovim paketom PROMET dobite pravno zaščito vozil in voznika.

Nepremičnine

Lahko se zgodi, da boste imeli spor s sosedi (glede služnosti, hrupa itd.), da vam bo najemodajalec neupravičeno zvišal najemnino ali odpovedal najemno pogodbo. Ne dopustite, da bi takrat morali plačati visoke odvetniške in sodne stroške.

Služba

Ste kdaj pomislili na vse položaje, ko bi potrebovali odvetnika in pravno pomoč na delovnem mestu? Lahko se zgodi, da vas delodajalec neupravičeno odpusti, vam zniža plačo ali je sploh ne izplača, ne izplača regresa, vam ne plačuje prispevkov ali nekdo nad vami izvaja mobing. Zakaj ne bi svojih pravic tudi vi zavarovali?

Foto: ARAG
Foto: ARAG

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

ARAG v Ljubljani

ARAG SE – podružnica Slovenija

Dunajska 63

1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 236 41 81

Elektronski naslov: info@arag.si