Lepota in zdravje

Kako brezskrbno v tujino?

4. julija, 2023 - Oglasno sporočilo

Posebnost zavarovanja: plačamo glede na dejansko število dni, ko smo v tujini.

Pri Telekomu Slovenije so v sodelovanju z Zavarovalnico Sava pripravili turistično zavarovanje Brezskrbni, katerega posebnost je, da plačamo glede na dejansko število dni, ko smo v tujini. Zavarovanje, ki velja za ves svet, se aktivira na daljavo, zavarovalna premija se obračuna samodejno za čas, ko je mobilna številka prijavljena v omrežjih tujih operaterjev. Tako naročnik plača zavarovanje po koncu potovanja z računom za telekomunikacijske storitve. Premiji sta zares ugodni: če gremo v svet sami, nas bo zavarovanje stalo 0,99 evra na dan, če potujemo z družino, je premija 2,48 evra na dan. Za sklenitev zavarovanja morate biti registrirani uporabnik Mojega Telekoma, kjer zavarovanje tudi uredite.

Foto: Telekom Slovenije

Vklop in izklop zavarovanja sta nato samodejna ob prehodu meje. Tako nikoli ne boste pozabili urediti svojega zavarovanja in boste lahko brezskrbno uživali v tujini tudi ob nenačrtovanih enodnevnih ali drugih krajših izletih. Zavarovanje namreč sklenete le enkrat, uporabljate pa ga lahko za vedno.

Popoln nadzor nad stroški: storitev se obračuna za največ 45 dni v letu. Če ste v zavarovalnem letu v tujini več kot 45 dni, za to dodatno ne plačate nič več, v veljavi pa imate polno kritje.

V primeru nepredvidljive situacije vam bo na voljo pomoč v slovenskem jeziku 24 ur na dan vse dni v letu. Iz tujine pokličite na +386 2 618 05 20, v Sloveniji pa na številko 080 19 21.