Posel

JYSK prepoznan kot “Top employer” v Sloveniji v letu 2024

1. februarja, 2024 - Oglasno sporočilo

Inštitut Top Employers je globalna avtoriteta za prepoznavanje odličnosti pri upravljanju človeških virov.

JYSK Slovenija, danska trgovska veriga za opremljanje notranijih in zunanjih bivalnih prostorov, je prejela prestižni mednarodni certifikat “Top employer”. Podeljuje ga Inštitut Top Employers, globalna avtoriteta za prepoznavanje odličnosti pri upravljanju človeških virov.

Inštitut Top Employers certificira organizacije na podlagi rezultatov raziskav o najboljših kadrovskih praksah. Raziskava zajema kadrovska področja, vključno s skrbjo za zaposlene, delovnim okoljem, razvojem talentov, učenjem, raznolikostjo in vključenostjo, programi dobrega počutja zaposlenih in številnimi drugimi.

Foto: JYSK
Foto: JYSK

“Naša ambicija je biti prva izbira zaposlenih v maloprodaji v vsaki državi, kjer je JYSK prisoten. To pomeni, da se vedno trudimo nuditi privlačno okolje za delo, da naši sodelavci z veseljem prihajajo na delo. Zaposlenim ponujamo priložnosti za razvoj in rast preko različnih programov in izobraževanj. Usposabljanje in razvoj zaposlenih prek povratnih informacij je velik del naše filozofije vodenja. Ta nagrada je potrditev JYSK-ovega odnosa do zaposlenih, ki ga je pred tem potrdil tudi Forbes s svojo lestvico najboljših delodajalcev na svetu,” je povedala Jadranka Čulo Petrovčić, HR managerica za JYSK Slovenija, Hrvaška, Srbija in Bosna in Hercegovina.

“Izredni časi iz ljudi in organizacij potegnejo najboljše. To potrjuje tudi naš letošnji program certificiranja najboljših delodajalcev. To so delodajalci, ki skrbijo za razvoj in blaginjo svojih ljudi. S svojim delovanjem skupaj bogatijo svet dela,” je povedal David Plink, generalni direktor Inštituta Top Employers.

Inštitut Top Employers je od ustanovitve leta 2005 certificiral več kot 2300 organizacij v 121 državah. Ti certificirani vrhunski delodajalci pozitivno vplivajo na življenja 12 milijonov zaposlenih po vsem svetu.