Posel

JYSK je s prihodom na Prevalje razveselil najmlajše

14. decembra, 2022 - Oglasno sporočilo

JYSK je predal donacijo Vrtcu Krojaček Hlaček Prevalje.

Mednarodna danska trgovska veriga JYSK je Vrtcu Krojaček Hlaček iz Prevalj donirala pripomočke za shranjevanje in dekoracije, donacijo pa je pred vrtcem prevzela ravnateljica Ana Buhvald Pori. Podjetje JYSK je na ta način razveselilo otroke, ki obiskujejo vrtec, ter njihove vzgojiteljice, da bi jim olajšalo in polepšalo vsakdanje delo in bivanje.

Ob tej priložnosti je podjetje napovedalo tudi odprtje trgovine JYSK v tem mestu.

Vodja trgovine JYSK Svetlana Močilnik je obiskala vrtec in predala donacijo ter ob tem povedala:

“Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo kot podjetje in se vedno trudimo pomagati tistim, ki to potrebujejo. S prihodom na Prevalje želimo poleg ustvarjanja novih delovnih mest prispevati k lokalni skupnosti, da nekoliko izboljšamo bivalne pogoje otrok in jim polepšamo vrtčevske dni.”

Foto: JYSK

Poleg skrbi in podpore lokalni skupnosti podjetje JYSK Prevaljam podarja tudi novo trgovino.

Kupci na Prevaljah bodo imeli priložnost izkusiti nov in bolj navdihujoč način nakupovanja v trgovini, ki je urejena po skandinavskem konceptu 3.0. Trgovina bo svoja vrata odprla 15. decembra, ob 8. uri, na naslovu Polje 10. To bo obenem že 25. trgovina tega podjetja v Sloveniji. Delovala bo na skoraj 1000 kvadratnih metrih, v njej pa bo delalo 6 novih zaposlenih.

Ob odprtju trgovine na Prevaljah je JYSK pripravil precejšnje popuste, in sicer v višini do 70%, prva dva dni pa prvih 100 kupcev čakajo posebna presenečenja v obliki vzglavnika ali prešite odeje. Več informacij o ponudbi in akcijah ob odprtju nove trgovine lahko poiščete v katalogu JYSK Prevalje.