Tehnologija

Je tehnologija naša prijateljica ali sovražnica? Nas mora biti strah umetne inteligence? 

16. novembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Priča smo velikim spremembam na skoraj vseh področjih poslovanja. Proces digitalne preobrazbe dobiva nov zagon in bolj kot kadarkoli v zgodovini prinaša potrebo po integraciji novih znanj in veščin v poslovanje. 

Katere so glavne smeri tehnološkega razvoja? Ali lahko že danes prepoznamo potrebe, ki bodo oblikovale naše produkte in storitve v naslednjih desetih letih? Kako ostati konkurenčen in zagotoviti poslovno stabilnost v prihodnosti? In ali zagotavljamo novim generacijam ustrezno znanje in veščine za novo realnost?

Vsa ta vprašanja se zastavljajo v luči dejstva, da bo zaradi umetne inteligence po napovednih družbe Goldman Sachs ukinjena četrtina obstoječih delovnih mest v Evropi in Združenih državah Amerike, številna znanja in veščine pa na delovnem mestu ne bodo več potrebna.

Vse te spremembe in razvojne priložnosti, ki jih tehnološki razvoj prinaša posameznikom in organizacijam, bo v seriji pogovorov v samo osmih urah naslovila konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech Ljubljana.

Tehnološka senzacija leta! Game Changer E-Commerce & Fintech Ljubljana, osrednji dogodek v svetu e-trgovine in finančne tehnologije 4. 12. 2023 prihaja v Slovenijo!

Game Changer E-Commerce & Fintech je prva velika tehnološka konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji v Sloveniji, ki združuje obe področji in spodbuja poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Vzemite si čas zase in ugotovite, v katero smer se premika ta svet.

Od udeležbe vas loči le en klik – zagotovite si svojo stopnico tukaj in izkoristite to edinstveno priložnost za mreženje ter odkrivanje novih področij in priložnosti za razširitev poslovanja, razvoj veščin in iskanje navdiha. Pričakujemo vas 4. 12. 2023 v Cukrarni v Ljubljani!

Foto: Entrio.si
Game Changer označujejo 3 besede: uporaben, napreden in inovativen.

Konferenca Game Changer E-Commerce & Fintech bo povezala predstavnike tehnološke industrije, znanosti, institucij, poslovnih skupnosti, študente in posameznike, ki že sodelujejo ali pa nameravajo sodelovati v dinamičnem procesu digitalne transformacije. Vsebinsko se konferenca osredotoča na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.

Celodnevni program se bo odvil v dveh dvoranah, razstavnem območju in investitorski coni, na dogodku pa pričakujemo več kot 400 obiskovalcev in več kot 40 panelistov in predavateljev, vodilnih strokovnjakov na svojih področjih.

Posebna zahvala vsem partnerjem in prijateljem, ki nam pomagajo, da Game Changer E-Commerce & Fintech zavzame svoje mesto na tehnološkem zemljevidu Srednje Evrope.

Foto: Entrio.si