Prosti čas

Idealno darilo ob koncu šole: PlayStation®5 v paketu z dvoletnim dostopom do iger in ostalih vsebin – samo pri Telekomu Slovenije

6. julija, 2023 - Oglasno sporočilo

Nadgradite svoje igralne izkušnje z ekskluzivnim paketom PlayStation®5, ki ga v sodelovanju s PlayStationom® na slovenskem trgu ekskluzivno ponuja Telekom Slovenije.

Paket PlayStation®5 poleg igralne konzole PlayStation®5, ki premika meje možnega v svetu igranja, prinaša tudi inovativni igralni plošček DualSense in dvoletno naročnino na PlayStation® Plus Premium. 

Paket PlayStation®5 pri Telekomu Slovenije vključuje skrbno izbrano zbirko iger, ki vas bodo očarale, od razburljivih akcijskih pustolovščin do napetih vlog. Vse igre so izbrane tako, da zadovoljijo različne igralne preference. Raziščite fantastične svetove, podajte se na specialne misije in preizkusite svoje sposobnosti v napetih bitkah z več igralci. 

Foto: Telekom Slovenije
Foto: @2023 Sony Interactive Entartainment LLC. All rights reserved.

Pripravite se na vznemirljive izkušnje igranja z več igralci z brezžičnim ploščkom, ki je priložen v paketu. Povežite se s prijatelji in družino ter se podajte v intenzivne spletne bitke ali kooperativne misije. Napredna tehnologija PS5 zagotavlja natančen nadzor, ki vas povsem potopi v virtualne spopade in strateške manevre.

Foto: Telekom Slovenije
Foto: @2023 Sony Interactive Entartainment LLC. All rights reserved.

S paketom PlayStation®5 gre Telekom Slovenije korak naprej in vam ponuja dvoletno naročnino na PlayStation® Plus Premium. Ta naročnina vam odpira vrata do globalne skupnosti igralcev, kar vam omogoča tekmovanje z igralci s celega sveta. Uživajte v napovednikih, mesečnih brezplačnih igrah, ekskluzivnih popustih pri določenih igrah in dostopu do obsežne knjižnice spletnih večigralskih naslovov. 

PlayStation® Plus Premium prinaša celoten nabor ugodnosti: 

 • mesečne igre
 • spletni večigralski način
 • ekskluzivne popuste
 • ekskluzivne vsebine
 • hrambo shranjenih iger v oblaku
 • skupno igranje
 • katalog iger
 • Ubisoft+ Classics
 • katalog klasičnih iger
 • preizkusne različice iger
 • pretakanje iz oblaka

Izberite svojo naslednjo pustolovščino iz ogromne knjižnice PS4 in PS5 iger kot del svojega članstva PlayStation® Plus Premium. V poletnih dneh se potopite v neskončne svetove in se v popolnosti prepustite igralnim užitkom.

Foto: Telekom Slovenije
Foto: @2023 Sony Interactive Entartainment LLC. All rights reserved.

Še namig za najbolj atraktivne igre v zadnjem času: God of War Ragnarok, The Last of Us Part I, Horizon Forbidden West in Gran Turismo 7.

Paket PlayStation®5  je na voljo članom programa zvestobe Telekoma Slovenije z brezplačno dostavo in obročnim plačilom, in sicer za 24 x 34,90 € na mesec in 10 točk zvestobe (link Sony PlayStation®5 in PlayStation® Plus Premium – 24 mesecev – Zasebni uporabniki – Telekom Slovenije). Vsem kupcem je v E-trgovini na voljo po ceni 838,99 €.

Če se odločite za nakup igralne konzole brez dvoletnega članstva PlayStation® Plus Premium, je prva izbira zopet Telekom Slovenije – Playstation®5 je za naročnike fiksnih paketov z vezavo na voljo po ekskluzivno nizki ceni že od 24 x 18,90 € (link: Sony PlayStation®5 – Zasebni uporabniki – Telekom Slovenije). Vsem kupcem je v E-trgovini na voljo po ceni 545,99 €.

Foto: Telekom Slovenije
Foto: @2023 Sony Interactive Entartainment LLC. All rights reserved.