Dom in vrt

i-Vent pomaga prizadetim v poplavah

25. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Solidarnost in skrb za sočloveka sta pomembni vrednoti tudi v podjetju i-Vent. Zato želimo po svojih močeh pomagati čim več ljudem, ki so jih prizadele nedavne poplave.

Med 25. 8. in 10. 9. 2023 zato organiziramo akcijo, v kateri bomo trem družinam, katerih dom so prizadele poplave, podarili komplet naših pametnih prezračevalnih enot i-Vent skupaj z montažo.

Pošljite nam svoje podatke s fotografijo poplavljenega objekta, mi pa bomo s pomočjo strokovne komisije izbrali tri družine, ki bodo prejele prezračevalne enote in tako dolgoročno poskrbele za bolj zdrave bivalne pogoje.

Vsem ostalim prizadetim v poplavah pa v tem obdobju podarjamo kar 55 % popusta (35 % popust i-Vent + 20 % Eko sklad) pri nakupu naših vrhunskih prezračevalnih naprav.

Vemo, da s to akcijo ne bomo rešili vseh stisk, ki so nastale ob tej naravni katastrofi, si pa želimo, da bo čim več družin tudi z našo pomočjo zaživelo v bolj zdravih bivalnih pogojih.

Pošljite nam svoje podatke s fotografijo poplavljenega objekta na elektronski naslov info@i-vent.com, mi pa bomo s pomočjo strokovne komisije izbrali tri družine, ki bodo prejele prezračevalne enote in tako dolgoročno poskrbele za bolj zdrave bivalne pogoje.