Tehnologija

Huawei Watch Fit 3: Nepogrešljiva ura za sodobne trende in zdrav življenjski slog

30. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

Zvezdi kanala Joonglaa, vplivneža Ian in Kaya Solo, sta predstavila svojo najnovejšo pametno uro – Huawei Watch Fit 3. Ian in Kaya sta za Joongla Instagram in TikTok profil ustvarila privlačna videa, ki prikazujeta, kako se ta inovativna ura vklaplja v njun vsakdan.

Ian: Aktivni vsakdan z eleganco

Ian, priljubljeni vplivnež, je s Huawei Watch Fit 3spremljal svoj spanec, se odpravil na fitnes in nato užival v njemu najljubši maatcha kavi v centru Ljubljane. Ura mu je služila kot eleganten dodatek, ki se popolnoma poda njegovemu videzu, hkrati pa mu je pomagala spremljati ključne vidike njegovega zdravja in aktivnosti. Ian je navdušeno pokazal, kako lahko Huawei Watch Fit 3 spremlja vse od spanca do vadbe, obenem pa izstopa kot modni dodatek. Največja dodana vrednost, ki jo je izpostavil, pa je vsekakor povezljivost ure z vsemi blagovnimi znamkami telefonov. Z uro se torej povežete tako z IOS kot Android operacijskim sistemom. Ian je o dnevu s pametno uro Watch Fit 3 omenil še tole:

Ian, kako si se imel na snemanju?

Super, zabavno in poučno! Je bilo kar pestro – od treninga do moje prve vožnje z avtomobilom in večkratnega menjanja outfitov.

Kakšni so tvoji vtisi o pametni uri Huawei Watch Fit 3, ki te je spremljala cel dan?

To je bila moja prva pametna ura, ki sem jo kadarkoli imel priložnost preizkusiti in res ne vem zakaj se zanjo nisem odločil že prej. Navdušen! Vse te funkcije! Uau! Res priročna ura.

Ali se poda k tvojemu lifestylu?

Moja ura, ki je bila v čudoviti zeleni barvi, se mi neverjetno poda! Sploh, ker vsak dan pijem matcho in izgleda kot match made in heaven. Najbolj všeč glede izgleda ure mi je dejstvo, da lahko svojo številčnico popolnoma personaliziram. Za svoje ozadje sem si izbral kar mojo matcha kavo. Res lahko rečem »One watch, different styles!«

Kaj te je na uri najbolj navdušilo?

Ura me je najbolj navdušila v fitnesu. Predvsem vsi že v naprej narejeni programi za ogrevanje, ki jim samo sledim. Top!

Kaya Solo: Celovit nadzor nad zdravjem in stilom

Kaya Solo, znana vplivnica, je z uro Huawei Watch Fit 3nadzorovala svoj spanec in menstrualni cikel prek aplikacije Huawei Zdravje, se z njo nato podala na jutranjo vadbo (joga). Kaya je navdušena, saj z uro lahko nadzoruje in spremlja tudi njene vzorce spanja in srčni utrip. Nadvse vzhičena je bila nad dolgo avtonomijo baterije ure Watch Fit 3, ob tem pa povedala tudi, da ima po njenem mnenju ta ura vse, kar od ure lahko pričakuje – sms, sprejemanje klicev, predvajanje glasbe na uri, … Kaya je v videu izpostavila še, kako praktična in elegantna je ta ura, ter kako odlično se ujema z njenim vsakdanjim stilom in potrebami. Kaj je še Kaya povedala o dnevu s pametno uro Watch Fit 3? 

Kaya, kako si se imela na snemanju?

Všeč mi je, kadar me videi potisnejo vsaj malce izven cone udobja – že dolgo nisem posnela kakšnega jutranjega vloga. Ura je čudovita in ujeti njeno lepoto ni bilo težko, saj je noro fotogenična, zato sem jo v nekaterih scenah postavila tudi v fotogeničen kotiček Slovenije, jezero Jasna.

Kakšni so tvoji vtisi o uri Watch Fit 3?

Dizajn ure je tokrat za Huawei nekoliko drugačen, saj smo bili vajeni okrogle oblike. Mislim, da je nova oblika korak v pravo smer. Čeprav je okrogla oblika čudovita za ure, se nova oblika prilega aplikacijam, ki jih uporabljamo in sem imela občutek, da je zato veliko bolj uporabna.

Kako se Watch Fit 3 poda k tvojemu lifestylu?

Sem tip človeka, ki se premalo giba, ura pa s svojimi meritvami poskrbi, da se tega zavem in naredim nekaj glede tega. Čeprav nisem zagreta športnica, se na uri najdejo tudi izzivi za sprehod ali pa jogo, ki sta mi blizu. Veliko sem tudi na terenu, zato mi pridejo prav funkcije klicev in sporočil, ki jih lahko vidim kar na uri in lahko telefon pustim v torbici.

Kaj pa te je na uri najbolj navdušilo?

Vedno me je zanimala kvaliteta mojega spanca. Ko sem se zjutraj zbudila, mi je bilo fascinantno videti, kako spim in čeprav sem imela pomisleke glede baterije, je ta zdržala brez polnjenja kar nekaj dni.

Huawei Watch Fit 3: Tehnologija in moda z roko v roki

Nova Huawei Watch Fit 3je prava kombinacija napredne tehnologije in vrhunskega dizajna. Ponaša se s čudovitim 1,82-palčnim AMOLED zaslonom, ki prinaša jasnost in svetlost tudi pod neposredno sončno svetlobo. Z izjemno tankim oblikovanjem, le 9,9 mm debeline in 26 g teže, ura ne izgleda le elegantno, ampak je tudi zelo udobna za nošenje.

Funkcionalnosti, ki navdušujejo:

Vsestransko spremljanje vadbe: Huawei Watch Fit 3podpira več kot 100 načinov vadbe, kar vam omogoča, da spremljate svoje aktivnosti kjerkoli in kadarkoli. Ian je v svojem videu prikazal, kako ura učinkovito spremlja vadbo v fitnesu, medtem ko Kaya uporablja funkcijo joge za sprostitev in krepitev telesa.

Upravljanje zdravja: S Huawei Watch Fit 3lahko spremljate svoj srčni utrip, SpO2, zazna pa tudi odstopanja od normalnega dihanja med spanjem, kar vam zagotavlja celovit pregled nad vašim zdravjem. Kaya je še posebej izpostavila funkcijo spremljanja menstrualnega cikla, ki ji omogoča boljše razumevanje in nadzor nad njenim telesom.

Žensko zdravje: Intuitiven mesečni koledarski pogled omogoča slediti menstrualnemu ciklu in prejemati pravočasna opozorila. Ta funkcionalnost je bila za Kayo ključnega pomena, saj ji omogoča načrtovanje in prilagoditev vsakodnevnih aktivnosti glede na njen ciklus.

Personalizirano ozadje ure Huawei Watch Fit 3: Če želite v svoji uri še bolj uživati, lahko njeno številčnico izberete kar po vašem okusu, po svojih željah in glede na svoje navade uporabe. Uporabite sliko svojega hišnega ljubljenčka, ali osebe, ki jo imate radi, ali najljubše pokrajine oz. česar koli, kar si lahko zamislite. Ian si je za svoje ozadje izbral kar fotografijo njegove matcha kave.

Pametni predlogi: Ura vam, glede na vaše navade pri vadbi in porabi kalorij, priporoča nove športe in aktivnosti. Ian je v svojem videu poudaril, kako mu ura predlaga nove vaje in aktivnosti, ki jih lahko preizkusi, kar mu pomaga ohranjati motivacijo in raznolikost pri vadbi.

Vzdržljiva baterija: Z do 10 dnevi avtonomije baterije vam Huawei Watch Fit 3omogoča brezskrbno uporabo skozi ves dan. Ian in Kaya sta v svojih videih izpostavila, kako dolga življenjska doba baterije omogoča, da brez skrbi uporabljata uro ves teden, ne da bi jo morali pogosto polniti.

Povezljivost in praktičnost: Bluetooth povezava za sprejemanje klicev, opomniki za sestanke in možnost predvajanja glasbe neposredno z zapestja. Kaya je v svojem videu prikazala, kako enostavno lahko sprejema klice in posluša glasbo med vadbo, kar ji omogoča popolno osredotočenost na vadbo brez nepotrebnih prekinitev.

Elegantni paščki za vsak stil

Huawei Watch Fit 3 ponuja različne paščke, ki izražajo vaš stil, od usnjenih z bisernim sijajem do brezstopenjsko nastavljivih najlonskih paščkov, ki dajejo vaši koži prostor za dihanje. Na voljo so tudi elegantni in vodoodporni trakovi iz fluoroelastomera v različnih barvah, kot so bela, siva, zelena, roza in črna.

Usnjeni paščki: Usnje z bisernim sijajem poudarja profesionalizem in je idealno za poslovne priložnosti. Kaya je v svojem videu prikazala, kako ta pašček dopolnjuje njen eleganten stil.

Najlonski paščki: Brezstopenjsko nastavljiv najlonski pašček daje vaši koži prostor za dihanje, kar je idealno za športne aktivnosti. Ian je izpostavil, kako udoben je ta pašček med intenzivno vadbo.

Fluoroelastomer: Eleganten trak v morandi barvi je prožen, vodoodporen in neverjetno udoben. Narejen je iz koži prijaznega fluoroelastomera, ki izraža mladostni optimizem in je popoln za vsakodnevno uporabo. Kaya in Ian sta oba izpostavila, kako prijazen do kože in udoben je ta material.

Veličasten prikaz in funkcionalnosti

Huawei Watch Fit 3 navdušuje s svojim 1,82-palčnim AMOLED zaslonom, ki se ponaša s 1500 niti maksimalne svetlosti in 347 PPI, kar zagotavlja živahen pogled in jasnost v vseh pogojih. Z ultra ozkim okvirjem in 77,4% razmerjem med zaslonom in ohišjem vas bo ura pritegnila v živahen vizualni svet, ki ostane jasen kot dan tudi pod neposredno sončno svetlobo.

Inovativne funkcionalnosti ure Huawei Watch Fit 3 so naslednje:

Vrtljiva krona: Zavrtite kovinsko krono, da povečate ali pomanjšate zaslon domače strani z mrežo aplikacij. Krona omogoča tudi pomikanje navzgor in navzdol po seznamu aplikacij ali prilagajanje glasnosti, kar je posebej praktično, ko imate mokre roke.

Pametni predlogi: Ura vam priporoča športe in aktivnosti na podlagi vaših navad pri vadbi, porabe kalorij in celo vremenskih razmer, kar omogoča, da je vaš naslednji veliki hobi le dotik stran.

Izobilje številčnic: Z dih jemajočimi obrazci ure, vključno s prilagojenimi iz galerije in stila, lahko nosite svoje srce na rokavu in strasti na zapestju. Zavrtite krono za zanimive vpoglede z novimi oblikami, kot so Elegant Light, Bubble Shine, Time Illusion in Fun Mood z dinamičnimi emojiji.

Dopolnjevanje treh obročev: Vsak dan si zastavite cilje za gibanje, vadbo in stanje v obročih naslednje generacije aktivnosti, kar vam pomaga ohranjati zdrav način življenja kot vsakodnevno realnost. Ko napredujete proti svojim ciljem, boste prejeli opomnike v realnem času in medalje, ki vam pomagajo ostati motivirani.

Celovito spremljanje zdravja

Huawei Watch Fit 3 omogoča obsežno spremljanje zdravja, vključno s spremljanjem spanja, srčnega utripa, SpO2 in dihalne frekvence. S posebno funkcijo spremljanja spanja boste lahko videli ocene na visoki ravni in prejeli nasvete za higieno spanja po meri, kar vam bo pomagalo izboljšati kakovost spanja. Dodatne funkcionalnosti:

Sledenje spalnim vzorcem: Medtem ko mirno spite, ura spremlja vaš srčni utrip, SpO2, dihalno frekvenco in morebitno nenormalno dihanje, kar vam omogoča, da ste vedno na  tekočem s svojim zdravjem.

Merjenje srčnega utripa: Huawei Watch Fit 3nenehno spremlja vaš srčni utrip, kar omogoča prepoznavanje nenavadnih nihanj in zgodnje odkrivanje morebitnih zdravstvenih težav.

Merjenje SpO2: Spremljanje nasičenosti kisika v krvi je ključnega pomena za ohranjanje optimalnega zdravja, še posebej med telesno aktivnostjo ali v stresnih situacijah.

Ian in Kaya sta vsak v svojem videu pokazala, da ura Huawei Watch Fit 3 ni le tehnološko napredna ura, ampak tudi nepogrešljiv modni dodatek, ki se odlično poda k vsakemu stilu. Ne glede na to, ali ste v fitnesu, na joga vadbi ali se odpravljate na kavo v mesto, ta ura združuje funkcionalnost in eleganco na najvišji ravni. Do posebnega izraza ura Watch Fit 3 pride v povezavi z izrednim pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, saj si obe napravi delita Huaweijevo vizijo združevanja mode in tehnologije (Fashion Forward).

Huawei letošnje poletje res preseneča. Konec meseca junija bodo, poleg že kopice naprav, ki nas navdušujejo v zadnjih dveh mesecih (Huawei Watch 4 Pro Spece EditionWatch GT 4 v zelenih tonih s premerom ohišja 41 milimetrov, športna zapestnica Huawei Band 9 in že omenjeni premijski telefon Huawei Pura 70 Pro), slovenski trg zavzele še najnovejše slušalke Huawei FreeBuds 6i, ki bodo prav tako povezljive tako z Android kot iOS operacijskim sistemom.