Šport

Herbalife Nutrition je dal v prodajo prve beljakovinske ploščice v športni liniji H24

13. februarja, 2023 - Oglasno sporočilo

Povečajte dnevni vnos beljakovin z novimi beljakovinskimi ploščicami H24 Achieve Herbalifa Nutrition – prvimi beljakovinskimi ploščicami v liniji Herbalife24 namenjene športnikom in aktivnim rekreativcem.

Ne glede na to, ali šele začenjate svojo pot do telesne pripravljenosti, ste športni zanesenjak ali pa vrhunski športnik, potrebujete športno prehrano, ki vam zagotavlja podporo v vsakem trenutku. Prav zato smo ustvarili Beljakovinske ploščice H24 Achieve, ki so odličen način, da zaužijete visoko kakovostne beljakovine, kadar ste na poti.

Beljakovine so ene izmed ključnih hranilnih snovi in vam lahko pomagajo pri doseganju ciljev glede telesne pripravljenosti, poleg tega so ključni dejavnik pri regeneraciji mišic po vadbi[1], saj pomagajo pri vzdrževanju in povečanju mišične mase[2],[3]. Beljakovinska ploščica H24 Achieve vsebuje 21 g beljakovin in je na voljo v odličnem okusu temne čokolade, ima nizko vsebnost sladkorja, ne vsebuje umetnih barvil ali arom, je odobrena v programu Informed Sports* in je primerna za vegetarijance.  

Herbalife Nutrition

Beljakovinsko ploščico H24 Achieve pojejte enkrat na dan, med obroki ali po vadbi. 

Beljakovinska ploščica H24 Achieve je idealen prigrizek po vadbi za vse, ki želijo cilje glede telesne pripravljenosti dopolniti z visoko kakovostnim, visoko beljakovinskim in priročnim izdelkom vodilnega proizvajalca športne prehrane,” pravi Goran Nikolić, regionalni direktor pri Herbalifu Nutrition za Jugovzhodno Evropo.

Prodaja beljakovinskih ploščic po vsej Evropi hitro narašča, saj se potrošniki namesto običajnih ploščic, kot so žitne ali čokoladne[4], odločajo za ploščice v ponudbi športne prehrane.

Beljakovinske ploščice Herbalife24 Achieve so na voljo na 25 trgih v Evropi in Afriki, zdaj pa so na voljo tudi pri vašem Herbalife Nutrition Neodvisnem Članu v Sloveniji.

Za več informacij izpolnite obrazec na povezavi TUKAJ.


 

[1] Kerksick, C. M., idr. International society of sports nutrition position stand: nutrient timing. J Int Soc Sports Nutr., 29. avgust 2017; 14: 33.

[2] Stokes, T., idr. Recent Perspectives Regarding the Role of Dietary Protein for the Promotion of Muscle Hypertrophy with Resistance Exercise Training. Nutrients. 7. februar 2018; 10(2), pii: E180.

[3] Beljakovine prispevajo k vzdrževanju mišične mase. Beljakovine prispevajo k povečanju mišične mase.

[4] Euromonitor, Sports Nutrition in Europe (Športna prehrana v Evropi), oktober 2020.

* Po testiranju na snovi, prepovedane v športu, je bilo ugotovljeno, da ploščice ne vsebujejo prepovedanih snovi.