Avtomobilizem

Heineken te z neustavljivo hitrostjo odpelje na dirkaški vikend F1!

24. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Je tvoj sanjski dan poln evforije, dirkanja in Heinekena? Prijavi se na nagradno igro in odpotuj na Dirkaški vikend F1.

Heineken nima le najboljših oboževalcev, ampak tudi dostop do največjih svetovnih doživetij. Zato je Heineken letos pripravil posebno nagradno igro, v kateri lahko tudi ti osvojiš nepozabno VIP izkušnjo na dirkaškem vikendu F1.

To pomeni, da lahko osvojiš popolnoma brezplačno potovanje na ogled dirke Formula 1 v živo in 500 €, s katerimi si lahko na potovanju privoščita, kar vama srce poželi.

Vse, kar te ločuje od vznemirljivega dogodka, ki se začne 27. avgusta, je nakup kateregakoli Heineken izdelka, vnos številke računa na Heineken.si do konca aprila in kanček sreče.  Če računa nimaš več pri sebi, lahko sodeluješ tudi brez, a le, če organizatorjem poveš, zakaj si ravno vidva zaslužita biti v središču ene najbolj razburljivih tekem Formule 1.

Foto: Heineken

Ostala doživetja

Paleto ponujenih sanjskih doživetij, med katerimi lahko zmagovalci izbirajo, sestavljajo tudi ogled finalne tekme UEFA Champions League, plesanje do jutranjih ur na EXIT festivalu in obisk Heineken Experience muzeja v Amsterdamu.

To je tvoja zadnja priložnost, da sodeluješ v nagradni igri in si zagotoviš ogled dirke Formula 1 v živo. Zdaj gre zares.

Naročnik oglasa je Heineken d.o.o.