Prosti čas

GOL! Na Heinekenovi nagradni igri osvoji ogled finala UEFA Champions League

24. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Predstavljaj si tole: sediš v VIP loži velikega finala UEFA Lige prvakov, okoli tebe je tisoče nogometnih navdušencev, v roki imaš Heineken, gledaš na poln Atatürk stadion … in za nič ti ni bilo treba plačati.

Ta vizija lahko postane resničnost.

UEFA Champions League

Heineken se zaveda pomembnosti nepozabnih izkušenj, zato letos svoje oboževalce nagrajuje s sanjskimi doživetji. Tako lahko prav ti osvojiš popolnoma brezplačno potovanje v Istanbul za dve osebi, ogled finalne tekme UEFA Champions League in še 500 €, s katerimi si lahko na potovanju privoščita, kar vama srce poželi.

Vse, kar moraš storiti za potencialno udeležbo na finalu Lige prvakov 10. junija je, da kupiš katerikoli Heineken izdelek, številko računa do konca aprila vneseš na Heineken.si in držiš pesti.  Če računa nimaš več pri sebi, pa lahko organizatorjem preprosto poveš, zakaj si ravno vidva zaslužita ogled finala UCL.

Foto: Heineken
Foto: Heineken

Ostala doživetja

Paleto ponujenih sanjskih doživetij, med katerimi lahko še zbiraš, sestavljajo tudi ogled dirke Formula 1, plesanje do jutranjih ur na EXIT festivalu in obisk Heineken Experience muzeja v Amsterdamu.

To je tvoja zadnja priložnost, da sodeluješ v nagradni igri in si zagotoviš ogled finalne tekme UEFA Champions League. Zdaj gre zares.

Naročnik oglasa je Heineken d.o.o.