Lepota in zdravje

Fitnes Center BIT: Poletni trening za zdravo in privlačno telo

10. julija, 2023 - Oglasno sporočilo

Poletje je tu, a to ne pomeni, da moramo opustiti svoje fitnes rutine. Ravno nasprotno! Obisk fitnesa tudi v vročih poletnih mesecih je priporočljiv za ohranjanje zdravja in privlačne postave. Fitnes center BIT se zavezuje, da ne zapira svojih vrat niti poleti, saj želi svojim strankam omogočiti neprekinjen dostop tako do fitnesa, kot tudi do vodenih vadb.

V Fitnes Centru BIT se zavedamo, da je poletje čas, ko se mnogi odločijo narediti korenite spremembe in imajo na voljo tudi več časa. Svojim obiskovalcem omogočamo, da ohranjajo svojo vadbeno rutino v udobnem in klimatiziranem okolju, ne glede na zunanje temperature. Naša vrhunska ekipa strokovnjakov vam bo na voljo tako za osbena trenerstva v fitnesu, kot z bogatim urnikom vodenih vadb poleti, ki so prilagojene vašim potrebam in ciljem.

Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT

V boju za lažje izgubljanje kilogramov, izboljšanje tonusa kože in boj proti celulitu, priporočamo dodajanje dveh posebnih vadbenih naprav v vaš redni trening – bodyroll in vacufit. Bodyroll je inovativna naprava in tehnika vadbe, ki temelji na masaži z valjčkom. Med vadbo bodyrolla se sproščajo mišice, spodbuja se limfna drenaža ter izboljšuje se cirkulacija krvi, kar prispeva k zmanjševanju celulita in izboljšanju tonusa kože. Vacufit pa je naprava, ki vam omogoča izkoristiti princip vakumske terapije v kombinaciji z infrardečimi žarki za oblikovanje telesa, izgubo teže in zmanjšanje obsega trebuha in nog. Z združevanjem teh dveh vadb v svoj trening, boste dosegli vaše rezultate in dobili želeno postavo. TO VAM ZAGOTAVLJAMO!

Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT

Fitnes centru BIT se zavedamo, da je raznolikost ključna za vzdrževanje motivacije in zabavnega pristopa k vadbi. Zato z veseljem sporočamo, da imajo vsi naši člani možnost brezplačne igre tenisa, badmintona in squasha. Te športe lahko izkoristite za popestritev svojega gibanja, krepitev mišic, izboljšanje kondicije ter razvoj koordinacije in hitrosti. Zavedamo se, da je uživanje v aktivnostih in športnih igrah ključno za dolgoročno vzdrževanje zdravega načina življenja.

Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT

Ne glede na poletno vročino, boste v našem centru našli prijetno okolje za vadbo in strokovno podporo, ki vam bo pomagala doseči vaše cilje. Obiščite nas še danes in se prepričajte, zakaj smo prava izbira za vas! Na voljo imamo odlično poletno ponudbo – treniraj 6 mesecev brezplačno.

Foto: Fitnes Center BIT
Foto: Fitnes Center BIT