Šport

Fitnes Center BIT in JESENSKI HIT za zdravo in privlačno telo

19. septembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Jesen je pred vrati in to pomeni, da moramo obnoviti svoje športne aktivnosti. Obisk fitnesa, vodenih vadb,  vacufita, bodyrolla, badmintona, squasha v jesenskih mesecih je priporočljiv za ohranjanje zdravja, privlačne postave in dobrega počutja. Fitnes center BIT se zavezuje, da nudi svoim strankam najbolj pestro ponudbo športnih aktivnosti za najboljšo ceno v mestu!

V Fitnes Centru BIT se zavedamo, da je jesen čas, ko se mnogi odločijo narediti korenite spremembe. Svojim obiskovalcem omogočamo, da ohranjajo svojo vadbeno rutino v udobnem in klimatiziranem okolju, Naša vrhunska ekipa strokovnjakov vam bo na voljo tako za osebna trenerstva v fitnesu, kot z bogatim urnikom vodenih vadb, ki so prilagojene vašim potrebam in ciljem.

V boju za lažje izgubljanje kilogramov, izboljšanje tonusa kože in boj proti celulitu, priporočamo dodajanje dveh posebnih vadbenih naprav v vaš redni trening – VACUFIT in BODYROLL. Bodyroll je inovativna naprava in tehnika vadbe, ki temelji na masaži z valjčkom. Med vadbo bodyrolla se sproščajo mišice, spodbuja se limfna drenaža ter izboljšuje se cirkulacija krvi, kar prispeva k zmanjševanju celulita in izboljšanju tonusa kože. Vacufit pa je naprava, ki vam omogoča izkoristiti princip vakuumske terapije v kombinaciji z infrardečimi žarki za oblikovanje telesa, izgubo teže in zmanjšanje obsega trebuha in nog. Z združevanjem teh dveh vadb v svoj trening, boste dosegli vaše rezultate in dobili želeno postavo. TO VAM ZAGOTAVLJAMO!

V Fitnes centru BIT se zavedamo, da je raznolikost ključna za vzdrževanje motivacije in zabavnega pristopa k vadbi. Zato z veseljem sporočamo, da imajo vsi naši člani možnost brezplačne igre tenisa, badmintona in squasha. Te športe lahko izkoristite za popestritev svojega gibanja, krepitev mišic, izboljšanje kondicije ter razvoj koordinacije in hitrosti. Zavedamo se, da je športna aktivnosti in ključna za dolgoročno vzdrževanje zdravega načina življenja.

Obiščite nas še danes in se prepričajte, zakaj smo prava izbira za vas! Na voljo imamo odlično jesensko ponudbo – vsi paketi 14,90€/mesec.

Foto: Fitnes center BIT