Lepota in zdravje

Spomladanski HIT v Fitnes centru BIT: VACUFIT + BODYROLL

13. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Včasih se nam na naši poti pri doseganju ciljev za preoblikovanje postave ustavi, zatakne in ne najdemo poti naprej. Zato smo v Fitnes centru BIT iskali rešitev in dodatno ponudbo za naše člane, ki so morda tik pred tem, da na svoji ‘fit’ poti obupajo.

Po analizi trga smo se odločili, da v ponudbo dodamo napravi VACUFIT in BODYROLL, revolucionarni napravi za hitro izgubo odvečnih kilogramov in hitro zmanjšanje celulita.

Foto: Fitnes center BIT

VACUFIT je najnovejša, revolucionarna naprava, ki omogoča hitro in lahko izgubo odvečnih kilogramov. Kombinira učinek aerobne vadbe z vakumom in toploto, ki jo oddajajo infrardeči žarki. Omogoča porabo kar do 1200 kalorij v 30-ih minutah.

Izboljša mikrocirkulacijo, pospešuje bazalni metabolizem, tonira stegna, zadnjico, trebuh in boke. Vakum učinek spodbuja večjo krvno cirkulacijo v maščobnih tkivih in večjo limfno cirkulacijo. Toplotni učinek infrardečih žarkov pa spodbuja izločanje odpadnih odvečnih tekočin iz našega telesa.Tehnologija vključuje tudi lampe za stimulacijo kolagena, zato se povečuje elastičnost (pomlajevanje) vaše kože.

BODYROLL pa je naprava, ki nudi revitalizacijski tretma za zdravje in lepoto, z masažo z lesenimi valjčki. Namenjen hujšanju, zmanjšanju celulita, poveča tonus kože, zmanjšuje napetost v mišicah in izboljša vaše počutje. Infrardeči žarki naredijo masažo še bolj učinkovito, saj krepijo mišice, tonirajo kožo in zmanjšujejo strije.

Foto: Fitnes center BIT

V Fitnes centru BIT zagovarjamo kombinacijo fitnesa in vodenih vadb z dodatkom VACUFIT-a ter BODYROLL-a za vrhunske rezultate. Zagotavljamo vam vidne rezultate že po 1. mesecu!

Ne pozabite preveriti naše akcije – SPOMLADANSKI HIT, kjer prejmete 3 tretmaje VACUFIT-a brezplačno. Poskrbeli smo tudi za redne člane s popusti do 45%.

Foto: Fitnes center BIT