Prosti čas

Ena najbolj popularnih svetovnih blagovnih znamk vstopila v Slovenijo!

27. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Ljubitelji modne obutve in drugih modnih dodatkov se lahko veselijo, saj je prav včeraj ena od najbolj poznanih svetovnih modnih blagovnih znamk – kanadski brend ALDO – prvič odprla svoja vrata  v  Sloveniji!

Vsi  modni  navdušenci  jih  boste  od  sedaj  naprej  lahko  obiskali  v  ljubljanski Supernovi na Rudniku, kjer boste nakupovali vaše najljubše obutve in modne dodatke, v skladu s svetovnimi modnimi trendi!

Na dogodku se je včeraj zbralo kar nekaj modnih ljubiteljev in navdušencev nad Aldo blagovno znamko, ki so novo trgovino pospremili na trg. Obiskovalci so ob zvokih DJ-a in Ule Furlan, ki je uvodoma pozdravila vse zbrane, imeli kot prvi vpogled v nove modne kose Aldo obutve in drugih aktualnih modnih dodatkov.

Foto: ALDO

Pisala se je zgodba o ALDU …

Blagovna znamka ALDO je svojo modno zgodbo pričela pisati pred 50-imi leti in trenutno beleži preko  1.650 trgovin,  v  110-ih  državah.  Gre  za  modno  znamko  obutve,  ki  nudi  popolno kombinacijo izrazito modernih, udobnih in cenovno dostopnih obutev, torbic in drugih modnih dodatkov, ki so zmeraj v stilu s svetovnimi modnimi trend, in se lahko po hitrosti spremljanja in razvoja slednjih postavi ob bok trgovski verigi Zara, toda na področju obutev.

Poleg spremljanja svetovnih modnih trendov pa je njen glavni fokus tudi ekološka odgovornost in tehnološko dovršene inovacije. ALDO se prav tako lahko pohvali kot prva modna blagovna znamka, ki je certificirana kot brezogljična, saj poleg temeljitega sledenja svoji ekološki filozofiji veliko energije namenja tudi kreiranju posebnih kolekcij iz recikliranih materialov.

Foto: ALDO

In   ko   govorimo   o   tehnologijah,   ne   smemo   pozabiti   na   revolucionarno   ALDO   inovacijo imenovano Pillow Walk, ki v ospredje postavlja predvsem modno in udobno obutev. Pillow Walk modeli so razviti s pomočjo posebne tehnologije, kjer se v obutev vgrajuje posebna penasta notranjost, nameščena na delih stopala, ki so najbolj na udaru med hojo; pete in sredinski del stopala. Mehki vložki omogočajo udobno hojo, blažijo udarce med samo hojo ter poleg udobja nudijo tudi dodatno stabilnost, ravnotežje ter v skladu s tem tudi drugačno samozavest.

Foto: ALDO

Omenjeni  blagovni  znamki  pa  se  niso  morale  upreti  niti  svetovne  zvezde,  z  več  kot  milijoni sledilcev  na  svojih  socialnih  omrežjih.  Tako  je  Aldo  obutev  krasila  modne  kreacije  nekaterih največjih  modnih  ikon,  med  katerimi  so  tudi:  Kate  Middleton,  Gigi  Hadid,  Kristen  Stewart, Gabrielle  Union,  Taylor Swift,  Jessica  Alba  ,  Jennifer  Lopez,  Daniel  Radcliffe,  Jordan  Fisher, oboževalci Alda pa so postale tudi nekateri največji Tik-tok in Instagram influencerji.

Foto: Aldo

V  novi  Aldo  trgovini  je  obiskovalcem  na  voljo  tako  ženska  kot  moška  kolekcija,  ki  že  osvaja svetovna tržišča z nepozabno kombinacijo udobnih, elegantnih in sofisticiranih obutev, torbic in  drugih  modnih  dodatkov.  Bestselerji,  kot  je  model  Stessy  obutve  z  visoko  peto,  urbani kavbojski  modeli gležnjarjev,  elegantni  mokasini  ali  sandali  v  pastelnih  barvah,  ki privabljajo toplino.

Foto: ALDO

Pomemben in večen klasik, ki ga moramo prav tako nujno imeti v svoji omari, pa so udobne, športne teniske, ki jih boste lahko v popolni kombinaciji zase našli tudi v Aldo trgovini. V ponudbi tenisk so na voljo raznoliki vzorci, kjer naslov zmagovalnega zagotovo nosi tisti, cvetlični.

Foto: ALDO

Vsak  modni  izgled  boste  lahko  elegantno  dopolnili  z  nepozabnimi  torbicami,  ki  se  odlično prilegajo  tako  za  dnevne  ali  večerne  izhode.  Aldo  vam  v  tej  kolekciji  predstavlja  raznolike modele v večih barvah, ki jih krasijo minimalistični detajli, kot so perlice, zlati trakovi ipd., čemer se prav nobena modna navdušenka ne bo mogla upreti.

Foto: ALDO

In prav tako moški,  ki radi spremljajo modne trende,  cenovno dostopnost  in kvaliteto bodo lahko našli nekaj zase, za vsako priložnosti. Vse od elegantnih in svečanih obutev do udobnih tenisk, kjer celotno kombinacijo Aldo ponudbe zaokrožuje tudi pestra izbira torb in nahrbtnikov.

“Must  have”  moške  obutve  so  prav  tako  izdelki,  kreirani  s  pomočjo  Pillow  Ealk  in  Flex tehnologije, z maksimalno udobnimi podplati.

Foto: ALDO