Tehnologija

Dron v Ljubljani dostavil velikanski iPhone 15

25. septembra, 2023 - Oglasno sporočilo

Dron je pred A1 prodajno mesto v ljubljanskem BTC dostavil ogromen iPhone 15.

Danes je po družbenih omrežjih zaokrožil video, v katerem dron dostavlja ogromen iPhone pred A1 prodajno mesto v ljubljanskem BTC. Prizor je med uporabniki družbenih omrežij ustvaril zmedo in začudenost, saj so bili prepričani, da gre za realističen posnetek. Za pojasnilo tega (nenavadnega) dogodka smo zato prosili A1 Slovenija.

Kot pojasnjujejo, so začetek prodaje novega iPhona 15 pri A1 pospremili s tako imenovanim CGI – “computer-generated imagery” videom, v katerem so s pomočjo posebnih vizualnih efektov pred poslovalnico umestili pristajanje računalniško ustvarjenega iPhona 15. Gre za napredno tehnologijo, ki premika meje resničnega in ustvarja drugačno, inovativno komunikacijo.

Tehnologijo CGI, ki združuje resnično in obogateno resničnost, smo denimo v zadnjem času lahko zasledili tudi ob promociji filma Barbie, prav tako so pri Lorealu za promocijo izbrali prav to tehnologijo. Kot sodoben telekomunikacijski operater, ki neprestano sledi trendom, A1 stremi k temu, da bi napredno tehnologijo vseskozi približeval svojim uporabnikom. Kar jim je tokrat zagotovo tudi uspelo.