Tehnologija

Daikin predstavlja naslednjo generacijo Perfere za vrhunsko udobje doma

14. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

V letu, ko Daikin praznuje 100. obletnico, ta japonski proizvajalec lansiral tudi naslednjo generacijo vrhunske klimatske naprave Perfera.

Stensko notranjo enoto so popolnoma preoblikovali, kar obljublja neprimerljive prednosti za potrošnike. Celoletno uravnavanje klime in čiščenje zraka gresta skupaj s prihranki z roko v roki, zaradi vodilne energetske učinkovitosti Perfere na trgu in delovanja tako pri nizkih kot visokih temperaturah okolja.

Napredna tehnologija za vsako sezono

V današnjem svetu, v katerem cene energije še naprej strmo naraščajo, je učinkovitost hišnih naprav nujna. Novo serijo klimatskih naprav Daikin Perfera odlikuje sezonsko razmerje energetske učinkovitosti (SEER) do 9,47 in sezonski koeficient učinkovitosti (SCOP) do 5,20. To uporabnikom omogoča udobje ne glede na letni čas, hkrati pa zmanjša porabo energije naprave. Poleg tega ima naprava odličen energetski razred A+++ tako v načinu hlajenja kot ogrevanja.

Foto: Daikin

Eleganten dizajn za udobje in učinkovitost

Nova Daikin Perfera je več kot le energetsko učinkovita klimatska naprava – od svoje diskretne zasnove, ki se brezhibno zlije z vsako notranjostjo, do svoje evropske moderne estetike v kombinaciji s pametno funkcionalnostjo – je izraz sodobnega življenja. Ta stenska enota prinaša prednosti, kot so:

Optimizacija pretoka zraka: Pametna zasnova z dvojno loputo skupaj s funkcijo Udobje plus natančno usmerja pretok zraka, preprečuje prepih in zagotavlja enakomerno porazdelitev toplega ali hladnega zraka v prostoru.

Senzor zaznavanja gibanja: 2-conski senzor gibanja preusmeri pretok zraka stran od ljudi. Poleg tega naprava samodejno preklopi v način varčevanja z energijo, ko zazna, da v prostoru ni nikogar.

Močni način ogrevanja: Perferina funkcija Močni način ogrevanja omogoča doseganje želene temperature 14 % hitreje kot običajni sistemi.

Tiho delovanje: Zahvaljujoč novo oblikovanemu notranjemu ventilatorju enota deluje pri skoraj neslišnih ravneh hrupa (doseže 19 dBA1) v tihem načinu, zaradi česar je Perfera idealna rešitev za urbane domove. Skupaj z zunanjo enoto z nizkim hrupom lahko Perfera zagotovi visoko energetsko učinkovitost, pri tem pa ostane neopažena za ostale stanovalce in sosede.

Nočni način delovanja: Ta posebej zasnovana funkcija omogoča prilagajanje nastavljene temperature vso noč, znižanje za 2˚C pri ogrevanju ali zvišanje za 0,5˚C pri hlajenju. To prispeva k manjši porabi energije in zagotavlja udoben spanec.

Udobje prek povezljivosti: Napravo je mogoče upravljati na daljavo prek aplikacije Daikin Onecta. Omenjena aplikacija nudi tudi urnike, ki so preprosti za uporabo, in omogoča hiter pregled pretekle porabe energije. Ko je naprava registrirana na platformi Daikin Stand By Me, imajo uporabniki stalen pregled nad preteklimi in prihajajočimi vzdrževalnimi opravili ter lahko podaljšajo garancijo za ustrezne naprave.

Čist zrak v zaprtih prostorih: Integrirana Daikinova tehnologija Flash Streamer, dezodorirni filter iz titanovega apatita in srebrni alergenski filter odstranjujejo prah, alergene in vonjave. Novost je pralni filter za prah, ki je obdelan z aktivno snovjo lonpure za dodatno zajemanje, zmanjšanje in odstranjevanje bakterij ter virusov.

Popoln servis in montaža

Izberite še izboljšano klimatsko napravo Perfera, ki učinkovito zagotavlja in ohranja udobno temperaturo prostorov v vseh letnih časih. Več informacij na Stenska klimatska naprava Perfera | Daikin


Viri in okrajšave:

1.) dB(A) = A-uteženi sistem za merjenje zvoka, ki upošteva razliko v načinu, kako človeško uho zaznava določene frekvence


*Storitev trenutno še ni na voljo v Sloveniji