Prosti čas

Vroče poletje s Coca-Colo: Osvojite to noro nagrado

31. julija, 2023 - Vsebino omogoča Coca-Cola

Sonce, morje, veter v laseh … Dobra družba in nepozabni spomini. Vse to je asociacija mnogih, ko slišijo besedo poletje. Da poletne dogodivščine še dolgo ne bodo utonile v pozabo, to poletje s posebno nagradno igro poskrbi Coca-Cola.

Kaj ima Coca-Cola skupnega s poletnimi spomini, se boste morda vprašali … Ogromno! Ne samo, da vam jih pomaga ustvariti, saj lahko prek Coca-Cola aplikacije osvojite noro lepe nagrade (med drugim tudi vstopnice za priznane glasbene festivale), nekomu izmed vas podarja prav posebno darilo: polaroidni fotoaparati in film, brendirano brisačko in majico. Vse, kar morate narediti, da boste del žreba, je, da izpolnite spodnji obrazec in z malo sreče bo fantastična nagrada vaša!

S Coca-Colo do pravega poletnega vajba

A to še zdaleč ni vse. Prek Coca-Cola aplikacije, ki si jo naložite na telefon ali tablico, lahko vse poletje sodelujete v osvajanju še mnogih drugih lepih nagrad: nepozabna glasbena doživetja na enih najboljših festivalov, kot sta Sziget in Beat na Moru, čakajo na vas. V omenjeno aplikacijo preprosto vnesete kodo, ki jo najdete na Coca-Cola izdelkih, igrajte različne igre, zbirajte točke in s tem sodelujete v osvajanju norih nagrad.

Brez česa v vročih poletnih dneh ne gre

Ste se kdaj vprašali, brez česa si ne predstavljate poletja? Zagotovo ne brez osvežilne pijače, med katere vsekakor sodi tudi Coca-Cola. Potem so tukaj druge oblike ohladitve in osvežitve, kot je pobeg v hribe ali na morje. Pa seveda druženja z vam ljubimi ljudmi, po možnosti ob božanski jedači in dobri glasbi. Tudi pri slednjem priskoči na pomoč Coca-Cola, ki je v sodelovanju s svetovno znanimi glasbeniki, kot so Jon Batiste, J.I.D, NewJeans, Cat Burns, Camilo, pripravila kampanjo ‘Coce studio’ in vam s tem zagotovila najboljšo poletno glasbeno kompilacijo.