Prosti čas

Cedevita ananas mango: nov okus nikoli bolj eksotičen!

6. julija, 2023 - Oglasno sporočilo

Cedevita, blagovna znamka, ki že več kot 50 let osvežuje brbončice svojih potrošnikov, vedno prisluhne njihovim željam in potrebam ter nenehno sledi svetovnim proizvodnim trendom, prihaja z novim, nikoli bolj eksotičnim okusom – omejeno serijo tropskega dua Ananas & Mango!

Foto: Cedevita
Foto: Cedevita

Tropski duo Cedevita ananas&mango

Okusi Cedevite, znani po edinstvenem osvežilnem okusu in kombinaciji 9 vitaminov, zagotavljajo že mnogim generacijam prijetne trenutke druženja in pozitivne energije. Letos Cedevita predstavlja nov osvežilni tropski duo – Cedevita Ananas&Mango! Ta tropska kombinacija sladkega ananasa in sočnega manga bo v vaše življenje vnesla polnost okusa. Kombinacija sladkega ananasa in sočnega manga vas bo presenetila s svojim osvežilnim in sončnim okusom, ki je kot nalašč za vroče poletne dni.

Foto: Cedevita
Foto: Cedevita

Cedevito Ananas&Mango lahko najdete v trgovinah v praktičnem 200 gramskem pakiranju, ki je idealno za domačo uporabo. Prav tako ga lahko najdete tudi v številnih restavracijah in si tako tudi tam zagotovite popolno osvežitev v toplih poletnih dneh. Ne glede na to, ali ste doma ali uživate v trenutkih s prijatelji v vašem najljubšem lokalu, vam bo Cedevita Ananas&Mango prinesla novo dimenzijo osvežitve.

Dodaj pridih tropskega vznemirjenja v svoj ritual!
Foto: Cedevita
Foto: Cedevita