Dom in vrt

Čarobnost v vašem domu: JYSK predstavlja navdihujočo jesensko paleto barv in črtaste detajle

24. avgusta, 2023 - Oglasno sporočilo

Do vrnitve k obveznostim in razgibanemu delovnemu ritmu, ki ga prinaša jesen, je ostalo še malo časa, zato je avgust idealen čas za prenovo notranjosti in tople spremembe v domu.

Čeprav obdobje, ki je pred nami, prinaša turobne in hladnejše dni, bodo detajli, kot sta nova okrasna blazina ali mehka topla odeja, prinesli toplo in prijetno vzdušje. Za dobrodošlico jesenskim dnevom je podjetje JYSK najavilo novo kolekcijo dekoracij v barvah, ki vas bodo spodbudile da se veselite prihajajočega hladnejšega obdobja.

Ena najlepših stvari v jesenskem času je, da se pokrijete z mehko odejo in uživate v svojem najljubšem filmu, nadaljevanki ali knjigi. To vzdušje bo postalo še bolj čarobno z dodatkom udobnih preprog in blazin. Nova kolekcija prinaša paleto sončnih in zemeljskih odtenkov, namenjenih dvigu razpoloženja, z dodatkom umirjenih barv, kot sta topla rjava in bež.  Zvezde nove kolekcije so naravni materiali, ki bodo poskrbeli, da bo dom napolnjen z udobjem in sproščenim vzdušjem.

Foto: JYSK
Foto: JYSK

JYSK-ova kolekcija ni le zbirka izdelkov – je potovanje do udobja, ki ga navdihuje skandinavski koncept “hygge”. Prenesite to filozofijo udobja v svoj dom z le nekaj skrbno izbranimi kosi, kot sta na primer blazina s črtami in odeja z očarljivimi resicami.

Črtasti vzorci so postali pravi trend in novi “must have” detajl. V novi kolekciji so prisotni na vsakem koraku – od materialov, do tkanja blazin in preprog, do drugih majhnih okrasnih predmetov, kot so vaze. Zahvaljujoč paleti zemeljskih barv, ki se idealno dopolnjujejo z nežnimi toni nebesno modre barve, se ti izdelki zlahka zlijejo z drugimi dekoracijami in ustvarijo vaš lasten, topel kotiček za sprostitev in uživanje.

Foto: JYSK
Foto: JYSK

Za več informacij o novi JYSK-ovi kolekciji obiščite JYSK.si.