Prosti čas

Ana Žontar Kristanc z Mlinotest mojstri peke ponovno deli velikonočne recepte

3. aprila, 2023 - Oglasno sporočilo

Pred veliko nočjo ponovno diši po pekovskih mojstrovinah, narejenih iz Mlinotest moke.

Eno najpomembnejših mlinarskih, pekarskih in testeninskih podjetij v regiji, Mlinotest, je že petič zapored pripravilo akcijo Mojstri peke. Tudi tokrat se je akciji pridružila Ana Kristanc Žontar, ki bo poskrbela za pripravo receptov. Vsi mojstri peke širom Slovenije pa lahko s svojo peko sodelujejo v nagradni igri.

Foto: Mlinotest

Novi recepti in znanje za (ne samo) velikonočno peko

Priprave na velikonočno peko so že v polnem teku. Mlinotest zato poziva vse, ki si želijo novih idej za pripravo velikonočne pojedine ali nasvetov drugih mojstrov peke, da se pridružijo Facebook skupini Mojstri peke. Skupaj z Ano Kristanc Žontar, Nino Kastelic – Leaneen in drugimi kuharskimi ustvarjalci ter člani skupine bodo predstavili velikonočne in druge recepte ter navdušili s kuharskim znanjem. Pridružite se nam pri odkrivanju novih zgodb iz pečice TUKAJ.

“Z Mojstri peke sodelujem in ustvarjam že peto sezono in vsaka je nekaj posebnega. Skupina je polna pravih kulinaričnih mojstrov in biti v tako dobri družbi in deliti ideje mi je res v čast in veselje,” pravi o Mojstrih peke  Ana Žontar Kristanc.

Foto: Mlinotest

Najpogostejše zgodbe iz pečice

V skupini bodo predstavljeni novi recepti, pripravljeni z Mlinotest moko, obenem pa se bomo v letošnji akciji dotaknili tudi vseh tistih zgodb iz pečice, ki jih z veseljem ponavljamo in v naših gospodinjstvih predstavljajo že skoraj tradicijo. Mlinotest vas v skupini poziva k deljenju receptov, s katerimi popolnoma navdušite svoje najbližje doma. Delite vaše najbolj slastno nedeljsko kosilo, jed, s katero navdušite na piknikih ali pa morda pito, s katero vedno ostanete v spominu najljubših.

“V Mlinotestu verjamemo, da prav vsakdo lahko postane mojster peke! Ljubezen do dobrot iz pečice, dober recept, prijatelji, ki ti pomagajo z nasveti in kvalitetna moka so ključne sestavine za uspeh. In vsega naštetega je v naši skupini Mojstri peke zagotovo dovolj! Imamo resnične mojstre, ki to nenehno dokazujejo s svojimi objavami pinc in panettonov, kruha, pa tudi rolad in sladic, ki svoje znanje nesebično delijo z drugimi mojstri. To je prava skupnost! Ponosni smo na to, da je skupina postala že tako številčna in neprestano raste, mi pa z izjemnim veseljem tudi z nagradnimi igrami in darili spodbujamo širitev znanja in ljubezen do domače peke,” pravi Jernej Murn iz Mlinotesta.

Foto: Mlinotest

Postanite Mlinotestov mojster peke tedna

Z deljenjem fotografij in svojih receptov v skupino Mojstri peke pa lahko osvojite naziv Mlinotestov mojster peke tedna, ki vam prinese praktične nagrade. Vsak teden bodo namreč 5 nagrajencem podelili paket Mlinotest moke, ob zaključku akcije pa izbrali glavnega nagrajenca, ki bo prejel bon v vrednosti 150 EUR za trgovino Party Pek.