fbpx
Prosti čas

Počitnice v Hurgadi in Sharm el Sheikhu tudi do – 40 %!

21. oktobra, 2024 - Oglasno sporočilo

Nekateri v teh dneh že oprezajo za smučarskimi kartami in počitnicami na snegu, drugi preverjajo ponudbe toplih destinacij. Nekateri imamo pač raje sneg, drugi morje, a zaupamo vam en razlog, zakaj je pametno že sedaj načrtovati oddih za poletje 2025 – ker si lahko počitnice v Hurgadi ali oddih v Sharm el Sheikhu zagotovite skoraj pol ceneje!

Egipt
Foto: Počitnice.si/Sutterstock

Če bi morali letošnje poletje opisati z eno besedo, bi bila ‘spektakularno’ verjetno kar posrečena izbira. Bilo je eno najbolj vročih v zgodovini meritev in ko je že kazalo, da se bo močno podaljšalo v jesen, je sledil nenaden zlom in temperature so v vsega dnevu ali dveh padle tudi za 20 stopinj Celzija. Ljubitelji zime so si začeli maniti roke, poletni navdušenci pa oprezati za ugodnimi ponudbami počitnic na toplem.

Na srečo ni treba predolgo iskati, saj Počitnice.si ponujajo izjemno bogat nabor jesenskih in zimskih počitniških paketov za Hurgado in Sharm el Sheikh, ob tem pa so že pripravili tudi ponudbe počitnic za poletje 2025, ki si jih lahko zagotovite z izjemnim popustom, tudi do – 40 %!

Preverite ponudbo počitnic v Hurgadi TUKAJ, preglejte pa tudi bogat nabor dopustniških priložnosti za Sharm el Sheikh TUKAJ in izberite popoln all inclusive oddih za svoj okus. Ali pa preprosto pokličite 01/280 30 00 oziroma pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in dopišite željeno letovišče, termin ter pričakovano namestitev in že v nekaj urah vam bodo izkušeni svetovalci na Počitnice.si pripravili individualno ponudbo glede na vaše kriterije.

Zakaj so počitnice v Hurgadi in Sharm el Sheikhu pri Slovencih tako zelo priljubljene?

Hurgada in Sharm el Sheikh sta glavni letovišči ob Rdečem morju in že desetletja eni najbolj priljubljenih počitniških destinacij slovenskih počitnikarjev in popotnikov. Za to je v veliki meri zaslužno odlično razmerje med ceno aranžmaja in kakovostjo storitve, saj boste tako dodelano all inclusive storitev za vplačan znesek težko našli kje drugje po svetu.

Poleg tega je Egipt razmeroma blizu: tako do Hurgade, kot do Sharm el Sheikha vas loči le približno 4 ure z letalom, kar je ravno prav daleč, da se odmislite vsakodnevne skrbi in si privoščite zaslužen počitek! Seveda ne smemo pozabiti niti na obilico sonca, kristalno čisto in toplo morje ter neskončne peščene plaže. Toplo morje lahko raziščete, bodisi z obale, bodisi se odpravite na izlet z ladjico, peščene sipine pa lahko doživite na safariju v puščavo, kjer obiščete tudi staro egiptovsko nomadsko ljudstvo.

Počitnice v Hurgadi so vsekakor nepozabna izkušnja, saj sonce obalo Rdečega morja greje skozi vse leto, zato si lahko tudi pozimi privoščite osvežilen skok v morje, z obiskom mestnega središča in starega dela mesta Dahar pa doživite še pravi lokalni mestni utrip. Tudi dopust v Sharm el Sheikhu vam bo vsekakor ostal v trajnem spominu, saj se lahko mondena oaza na Sinajskem polotoku pohvali s pravim bogastvom koralnih grebenov. Verjemite, ko enkrat spoznate lepote Rdečega morja in doživite neverjetno egiptovsko all inclusive storitev, se boste zagotovo želeli še vrniti na počitnice v Egipt!

Na Počitnice.si  najdete bogato ponudbo all inclusive počitnic v Hurgadi in Sharm el Sheikhu za jesen in zimo po izjemno ugodnih cenah. A to še ni vse! Odprti so tudi že termini za poletje 2025, kar pomeni, da si dopust v Egiptu v ekskluzivni ‘ultra first minute’ ponudbi lahko zagotovite celo 40 % ugodneje!   Izkušeni svetovalci na Počitnice.si vam z veseljem bodo z veseljem pomagali organizirati nepozaben oddih v Egiptu. Kontaktirajte jih prek elektronskega naslova info@pocitnice.si ali telefonske številke 01/280 30 00, od ponedeljka do sobote pa jih lahko obiščete tudi v fizičnih poslovalnicah, v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo, in se osebno dogovorite o vseh podrobnostih vaše nepozabne all inclusive počitniške avanture.
Egipt
Foto: Počitnice.si/Sutterstock

Hurgada – popolna mešanica sonca, morja in mističnega faraonskega sveta

Hurgada je popolna počitniška destinacija v vseh letnih časih, saj se tako ozračje kot morje praviloma nikoli ne ohladita pod 24 stopinj Celzija. Če k temu dodamo še neverjetno all inclusive storitev, ki je v Egiptu bogatejša, kot v večini delov sveta, in možnost odkrivanja tančic preteklosti na izletu v Luxor (tempeljski kompleks Karnak, Dolina Kraljev, pogrebni tempelj kraljice Hačepsut) in organiziranem obisku piramid ter muzeja v Kairu, je jasno, da vam na dopustu v Hurgadi vsekakor ne bo dolgčas.

Na Počitnice.si najdete bogat nabor počitniških paketov za all inclusive počitnice v Hurgadi za vse okuse in denarnice. To pomeni neomejene količine pijače IN hrane skozi ves dan, bogat dnevni in večerni animacijski program tako za otroke, kot za odrasle, vodne parke z atrakcijami za vse starostne skupine, organizirano dnevno varstvo v otroških klubih, razne športne aktivnosti na kopnev in v vodi, bogat nabor spa storitev in še kopico ostalih storitev.

S Počitnice.si lahko v sončno Hurgado poletite celo zimo iz Ljubljane ali Graza, od aprila do oktobra 2025 pa kar 2-krat na teden iz Ljubljane! Preverite celotno ponudbo TUKAJ, pošljite povraševanje na info@pocitnice.si ali pokličite 01/280 30 00 in ujemite NORE ‘ultra first minute’ popuste do – 40 % na rezervacije za poletje 2025!
Egipt
Foto: Počitnice.si/Sutterstock

Sharm el Sheikh – raj za ljubitelje podvodnega sveta in ugodne all inclusive ponudbe

Še pred 50 leti je bil Sharm el Sheikh skromna ribiška vasica, danes pa predstavlja mondeno all inclusive oazo na Sinajskem polotoku z več kot 200 hotelskimi kompleksi. Največja atrakcija Sharm el Sheikha so zagotovo neskončne peščene plaže, sledita dih jemajoče turkizno morje in pisan podvodni svet, ki vam je tu dobesedno serviran na pladnju. Večina hotelskih resortov se lahko namreč pohvali z lastnim koralnim grebenom, ki je od plaža oddaljen je nekaj deset metrov in predstavlja vstop v povsem novo dimenzijo sveta, ki vas bo zagotovo zasvojila.

Tudi večina namestitev v Sharm el Sheikhu ponuja storitev all inclusive, kar pomeni, da sta vam hrana in pijača sta na voljo praktično skozi ves dan, prav tako sladoled in ostali prigrizki, povsod vam postrežejo z bogatim dnevnim ter večernim animacijskim programom, najmlajši pa se lahko vsak dan zabavajo v otroških klubih. Dolge tople večere na počitnicah v Sharm el Sheikhu lahko izkoristite za sprehod po mestnih ulicah in barantanje na tradicionalnih egiptovskih bazarjih, na katerih vam domačini z veseljem postrežejo skodelico pravega čaja ter vodno pipo.

Preživite letošnji jesenski ali zimski oddih v Šejkovem zalivu! Preverite ponudbo počitniških paketov na Počitnice.si TUKAJ in bodite pozorni tudi na termine za naslednje poletje! Če rezervirate počitnice v Sharm el Sheikhu za poletje 2025 rezervirate  lahko namreč izkoristite NEVERJETNE ‘ultra first minute’ popuste do – 40 %, torej skoraj pol ceneje!   V Sharm el Sheikh lahko pozimi poletite vsak teden iz Benetk, od maja do oktobra 2025 pa je organiziran tedenski čarterski prevoz iz Ljubljane.