fbpx
Posel

Pri 45 letih sem našla sanjsko službo

17. julija, 2024 - Oglasno sporočilo

Pri 45 letih pa se je moje življenje korenito spremenilo zaradi bolezni, ki mi je odprla oči in me spomnila na eno najpomembnejših življenjskih lekcij: živimo samo enkrat. Odločila sem se, da bom končno sledila svojemu srcu in iz svoje strasti naredila kariero.

Že od malega sem bila navdušena nad šivanjem. Spominjam se, kako sem sedela ob babici, ki je vedno nekaj ustvarjala za našo družino. Šivanje je zame postalo več kot le hobi; postalo je strast, ki me je spremljala skozi celo življenje. Kljub temu pa sem večino svoje kariere preživela v pisarniškem delu, ki me nikoli ni zares izpolnjevalo. Pri 45 letih pa se je moje življenje korenito spremenilo zaradi bolezni, ki mi je odprla oči in me spomnila na eno najpomembnejših življenjskih lekcij: živimo samo enkrat. Odločila sem se, da bom končno sledila svojemu srcu in iz svoje strasti naredila kariero.

Dolgo časa sem iskala pravega ponudnika blaga na meter, saj je bilo ključnega pomena, da imam dostop do kakovostnih materialov. Našla sem ga na portalu Moja dejavnost, kjer sem našla široko izbiro tekstilov za različne namene. Tako sem lahko oblikovala hišni tekstil, kot so blago za dom in pohištvo, blago za oblačila, otroško blago ter okrasno blago.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Zelo rada delam z materiali, ki jih dobim kot metrsko blago. Takšno blago je odlično za izdelavo različnih kosov oblačil in modnih dodatkov. Ti materiali so prijetni na dotik, na voljo v mnogih različnih barvah, odtenkih, z različnimi motivi in vzorci. Z njimi lahko ustvarim majice, tunike in srajce, hlače, krila in obleke, jakne in plašče, oblačila za prosti čas, oblačila za ples in svečane priložnosti ter delovna in zaščitna oblačila.

Foto: Moja dejavnost
Foto: Moja dejavnost
Najbolj priljubljene vrste blaga za oblačila so bombaž, svila, jeans, jersey, čipka, lan, saten, viskoza, usnje in umetno usnje. Vsak od teh materialov ima svoje edinstvene lastnosti, ki jih lahko izkoristim pri ustvarjanju različnih kosov. Na primer, bombaž je odličen za vsakodnevna oblačila, saj je mehak in zračen, medtem ko je svila popolna za svečane priložnosti zaradi svojega elegantnega sijaja in gladkosti. Če tudi vi iščete pravega ponudnika blaga na meter, ga boste našli TUKAJ.

Poleg oblačil pa sem se lotila tudi izdelave hišnega tekstila. Hišni tekstili se razlikujejo glede na prostor v domu, pri čemer je pri nas iskanje pravih tekstilov precej olajšano, saj lahko na enem mestu najdete vse, kar potrebujete za svoj dom in poslovne prostore. Tekstili za kuhinjo in jedilnico vključujejo namizne prte, nadprte in pogrinjke, ki ne le služijo funkcionalni vlogi, temveč tudi polepšajo prostor. Kuhinjske krpe, servieti in predpasniki so prav tako nepogrešljivi.

V kopalnici so brisače gotovo prvi hišni tekstil, ki pride na misel. Pomembno vlogo imajo tudi kopalniške preproge, tepihi in kopalniški plašči ter zavese za tuš kabine, ki preprečujejo škropljenje vode po kopalnici. V spalnici so nepogrešljivi različne vrste rjuh ter prevleke za odeje in blazine. Izbira posteljnine lahko močno vpliva na videz celotnega prostora. Svetla posteljnina prostor navidezno poveča, temnejši odtenki pa prinesejo eleganco.

Ostali prostori, kot so dnevna soba ali balkon, lahko popestrimo z dekorativnimi blazinami in tanjšimi odejami na sedežnih garniturah. Te tekstilne dodatke lahko uporabimo za vnos bolj drznih barv v prostor, ne da bi preveč vplivali na celoten videz.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za iskanje ugodnega ponudnika hišnega tekstila lahko obiščete portal Moja dejavnost. Ali iščete šivanje oblačil po meri, krojenje moških oblek po meri, delovna oblačila in uniforme po meri za večje naročnike in podjetja, krojenje in šivanje kostumov ter posebnih oblačil po meri, modno galanterijo in ostale tekstilne izdelke po naročilu, prodajo šiviljskega in krojaškega materiala ter prodajo blaga, ugodno in kvalitetno krojaštvo ali šiviljstvo, vezenje – vse to boste našli TUKAJ.
Foto: Moja dejavnost
Foto: Moja dejavnost

NITKAEU, popravljalnica in šivalnica tekstilnih proizvodov, Kristina Kuzmas, s.p.

Čudovite in uporabne ideje za darila

Vezeni izdelki so odlična izbira za različna obdarovanja, saj so edinstveni, lepo oblikovani in okrašeni. Danes je vezenje ena najbolj iskanih dejavnosti med podjetji, ki želijo ustvariti enkratne promocijske materiale. Če potrebujete majice za poseben dogodek ali športne drese za ekipo, boste z vezenjem dosegli kakovostne rezultate ter profesionalnost in občutek pripadnosti skupini. Ne glede na to, katero storitev s področja vezenja potrebujete, boste podjetje z najboljšo ponudbo za vas hitro in enostavno našli na portalu Moja dejavnost.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Ne glede na to, ali iščete ponudnika ali pa razmišljate, kako bi uresničili svoje sanje, za vse je pravi trenutek prav zdaj. Ko sem pri 45 letih začela svojo novo pot, sem vedela, da sem sprejela pravo odločitev. Bolezen me je naučila, da je življenje prekratko, da bi ga preživeli brez strasti in ljubezni do svojega dela.