Razkrivamo 9 najpogostejših lapsusov, ki jih naredimo pri kuhanju pašte in zaradi katerih si – roko na srce – lahko resnično pokvarimo kosilo.
Seveda je zelo pomembno tudi to, katero pašto kupiti. In če ste morda že zbegano stali pred policami in iskali vašo najljubšo, potem vas moramo opozoriti, da je s septembrom Mlinotest predstavil prenovljeno embalažo pašte. Namen te novosti ni bila samo posodobitev vizualnega izgleda, ampak še dodatno poudariti, kaj pašta pomeni vsem ljubiteljem testenin. In teh ni malo, pravi tudi Iztok Gustinčič, ki prisega na slovensko Mlinotestovo pašto:
Ne samo Iztok Gustinčič, vsi Primorci gojijo posebno ljubezen do pašte. Zato jim ni vseeno, kako se ta pripravi. Da je izzivanje brbončic in nato uživanje v harmoniji okusov še kako pomembno, se zavedajo tudi Ana Žontar, Sara Rutar, Anže Kuplenik, Nina Kastelic Leaneen, Vita Starman iz Mama Kuha, Alja Skrt in Mateja iz Ljubki dom. Vsi vam lahko potrdijo, da je Mlinotestova pašta najboljša. Ali – kot je zapisala Kaja iz Deklica.si:
View this post on Instagram