Tehnologija

450 bankomatov odslej na voljo strankam Nove KBM in SKB banke

4. marca, 2023 - Oglasno sporočilo

Od 1. 3. 2023 lahko stranke Nove KBM in SKB banke s svojo Visa debetno in Visa Poslovno debetno kartico brezplačno dvigujejo gotovino in preverjajo stanje na računih na okoli 450 bankomatih obeh bank. Obe banki na ta način izboljšujeta svojo ponudbo in svojim strankam omogočata cenejši in lažji dostop do storitev na bankomatih.

Foto: Nova KBM

Spomnimo, po prevzemu Nove KBM s strani skupine OTP se sedaj začenja postopek povezovanja Nove KBM in SKB banke, ki naj bi trajal predvidoma 1,5 leta. Cilj povezovanja je oblikovanje vodilne finančne inštitucije, ki bo svojim strankam in zaposlenim zagotavljala visokokakovostne bančne storitve in produkte. Med integracijo bosta banki še naprej poslovali kot do sedaj in svojim strankam zagotavljali enako visoko raven storitev in nespremenjen produktni portfelj. O vseh spremembah bomo stranke sproti in pravočasno obveščali.

Slovenske banke za dvig gotovine in preverjanje stanja na računih na bankomatih drugih bank večinoma zaračunavajo nadomestilo. Odslej so te storitve v skupni mreži bankomatov Nove KBM in SKB banke za stranke obeh bank brezplačne. To je prvi korak v procesu integracije Nove KBM in SKB banke, članic Skupine OTP, v katerem bomo združili najboljše iz obeh bank in skupaj postali enotna, močna in napredna banka, ki bo strankam ponudila najboljše produkte in storitve na trgu.