Zabava

10.000 obiskovalcev na ekskluzivnem koncertu Joker out ob 50. obletnici POLI

18. junija, 2024 - Oglasno sporočilo

Minuli petek je na Ptuju potekal edinstven glasbeni spektakel, ki je združil približno 10.000 navdušenih obiskovalcev in zvestih privržencev blagovne znamke Poli. Jubilejno leto so na Ptuju zabeležili z ekskluzivnim koncertom na čudoviti lokaciji Panorame Ptuj in edinstvenim razgledom na Ptujski grad.

Ob praznovanju 50. obletnice je Poli združila moči s trenutno najbolj vročimi slovenskimi glasbenimi zvezdniki, skupino Joker Out. Poli je bila z nami skozi vsa ključna obdobja naše glasbene poti. Danes smo se ji zahvalili z nepozabnim koncertom,” so povedali člani skupine Joker Out. 

Foto: Saša Urih
Foto: Saša Urih

“Vsak jubilej si zasluži praznovanje, tako je tudi naša Poli ob svojem 50. jubileju dobila svoj ekskluzivni  rojstnodnevni koncert, ki je posvečen vsem Poli navdušencem, lokalni skupnosti in poslovnim partnerjem ter zaposlenim v Perutnini Ptuj. To je zahvala vsem njim, ki prispevajo k temu, da je Poli navkljub svojim letom še zmeraj mladostna, ambiciozna in razvojno naravnana,” je ob tem povedal  mag. David Visenjak, direktor za Trženje v Skupini Perutnina Ptuj.

Foto: Saša Urih
Foto: Saša Urih

Obiskovalce je čakalo bogato spremljevalno dogajanje, ki se je začelo že ob 12. uri na Ptujskih trgih, kjer so lahko uživali v okusnih Poli izdelkih in raznovrstni ponudbi osvežilnih pijač. Poleg glasbenega programa skupine Joker Out so navduševali tudi drugi talentirani glasbeniki, ki so s svojimi nastopi dodatno začinili praznovanje.

Blagovna znamka Poli je od leta 1974 zavezana vrhunski kakovosti in originalnemu okusu, ki je osvojil srca ljubiteljev piščančjih klobas po vsem svetu. Danes je Poli prisotna v več kot 20 državah in je številka 1 v Evropi. 

Foto: Saša Urih
Foto: Saša Urih